A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

ІІІ Родинний бал "Українська родина - зернинка народу"

Дата: 17.05.2018 09:43
Кількість переглядів: 937

"Українська родина - зернинка народу".
Фото без опису

Красивий вираз, який був покладений в основу традиції відзначати в Заводській об'єднаній територіальній громаді Всеукраїнський день родини та Міжнародний день матері. Традиції, яка вже третій рік поспіль демонструє свою унікальність та розширює географію своїх гостей. 

Підтвердженням цього є ІІІ Родинний бал "Українська родина - зернинка народу", який пройшов в смт.Заводське лише вчора. Участь в ньому взяли три родини з Чортківщини - Побуринних (с.Улашківці), Лисих (с.Сосулівка), Кікис (м.Чортків), а також родини, які представляли об'єднані територіальні громади Тернопільщини - сім'я Мазур ( Гусятинська ОТГ), сім'я Миц (Байковецька ОТГ), сім'я Шпак (Скала-Подільська ОТГ), сім'я Лопацьких (Шумська ОТГ). Представники цих громад завітали до нас на свято в рамкам участі цих же громад в Програмі DOBRE, партнером якої є і Заводська громада. 

Також на бал завітали і почесні гості: Народний депутат України Барна О.С, голова Чортківської РДА Чайчук О.Т., представник Програми DOBRE Олійник М.І. Гарними, тематичними словами гості та Заводський селищний голова Людмила Павлінська, відкрили захід, а Олег Степанович Барна також запросив для нагородження спеціальними нагородами та грамотами Верховної Ради України матерів, загиблих героїв Чортківщини.
В концертній програмі Балу, крім родин, взяли участь танцювальний колектив з м.Гусятин, ансамблі танцю "Зорепад" та "Галицькі візерунки" (Заводська комунальна школа естетичного виховання - центр народної творчості), студенти Чортківського гуманітарно-педагогічного 
коледжу ім.О.Барвінського, Заслужений артист естрадного мистецтва Юрій Футуйма. 
Крім того, вже традиційно в холі Будинку культури всіх гостей заходу вітали викладачі Заводської школи естетичного виховання-центру народної творчості, діяла виставка робіт вихованців школи та народного майстра, художника, живописця, члена національної спілки народних майстрів України Євгена Шпака (Скала-Подільська ОТГ).
Загалом, можна з впевненістю сказати, що ні дощова погода, ні проблема із електропостачанням не вплинули на гарний настрій свята, на позитивні емоції від цікавих та нових зустрічей, на бажання і в наступному році традицію продовжувати.

БІЛЬШЕ ФОТО ЗА ПОСИЛАННЯМ:

 https://www.facebook.com/zavodskagromada/photos/pcb.797098180492270/797093487159406/?type=3&theater?

P.S. Заводська селищна рада висловлює подяку співорганізаторам заходу Тернопількій ОДА та Чортківській РДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь