A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Відродження села починається з дітей

Дата: 21.09.2017 10:09
Кількість переглядів: 1034

Сьогодні 20 вересня 2017 року в селі Угринь було урочисто відкрито спортивно-ігровий майданчик. Даний майданчик був встановлений в рамках співпраці Заводської громади з Програмою DOBRE, яку впроваджує Агенство США з міжнародного розвитку (USAID).
Ми вже неодноразово повідомляли, що в рамках Програми проводяться зустрічі та консультації із мешканцями села, і на одній із такій попередній зустрічі жителі зазначили, що для дітей села необхідно обладнати місце для відпочинку та ігор. Прийнявши таке бажання як пріоритетне Заводська селищна рада розпочала написання проекту для облаштування стаціонарного майданчика і вже за досить короткий час довгоочікуване бажання було здійснене. 
Сьогодні ж, в атмосфері урочистій та практично родинній обладнаний новий майданчик з гірками, каруселлю, гойдалкою, балансиром, а також частково доповнений старий майданчик спортивними спорудами був відкритий. Присутні гості: Заводський селищний голова Людмила Романівна, Регіональний менеджер та керівник офісу Програми DOBRE Дмитро Коваль, координатор Програми Михайло Олійник, виконуючий обов’язки старости села Володимир Плішка сказали кілька слів про проект, подякували один одному та всім тим, хто долучився до появи нового об’єкта, а невеличким концертом від дітей села успіх реалізації був закріплений остаточно.

  

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь