Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Заводська громада приймає гостей із Польщі

Дата: 17.11.2016 10:34
Кількість переглядів: 1100

Фото без опису

В рамках Угод про міжнародну співпрацю між Україною та Польщею та партнерську співпрацю  Громадської організації «Центр міжнародного партнерства ІНІЦІАТИВА» (Україна) та Осередку культури та спорту  гміни Добжень Вєлький (Польща), з метою розвитку співпраці, популяризації культури і традицій та реалізації  спільних Проектів вчора Заводську громаду відвідала делегація з Польщі.  

Візит відбувся в рамках одного із напрямків співпраці «Промоція місцевої культури та історичної спадщини», що здійснюється за підтримки Посольств, Консульств, Адміністрацій і органів місцевого самоврядування України та Польщі, спільно із видавцями й громадськими організаціями.  Відповідно, основний акцент зустрічі робився саме на культурні осередки громади, огляд наявних ресурсів і обговорення можливостей співпраці а даній сфері.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Голова Заводської громади Павлінська Л.Р. провела гостям невеличку екскурсію в приміщенні Будинку культури селища, в ході якої обговорювалися гострі й болючі питання, які хвилюють нашу громаду в плані найшвидшого повноцінного відновлення та функціонування найбільшого Будинку культури району, який планується переобладнати для потреб новоствореної Заводської комунальної школи естетичного виховання – центру народної творчості.  Для розуміння позиції селищної ради в нагальній потребі  переведення школи в інше приміщення польській делегації запропонували відвідати корпус школи естетичного виховання, де  на сьогоднішній день навчається 220 учнів. Після оглядин навчальних класів, вихованці та викладачі нашої школи запропонували гостям невелику концертну програму.

  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Після цього, Людмила Романівна  та окремі  керівники структурних підрозділів провели відео-презентацію життя Заводської громади за перший рік її діяльності. В процесі презентації відбулася щира конструктивна розмова про перспективи й можливості співпраці в майбутньому. 

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь