A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Практикум «Сталий розвиток та містобудування»

Дата: 18.05.2016 11:27
Кількість переглядів: 987

Фото без опису

Асоціація міст України в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування" 12-13 травня 2016 року у місті Києві провела практикум з розробки законодавства за напрямком «Сталий розвиток та містобудування». Участь у практикумі прийняв і спеціаліст 1 категорії відділу житлово-комунального господарства, транспорту та з питань цивільного захисту населення апарату Заводської селищної ради Побуринний Валерій Євгенович.

Відкрили роботу практикуму в.о. Керівника Апарату Верховної Ради України Слишинський Володимир Іванович та виконавчий директор Асоціації міст України Пітцик Мирослав Васильович. 
В ході проведення практикуму слухачі опанували базові принципи законотворчої роботи та законодавчого процесу, отримали практичні знання і навики з розробки проектів нормативно-правових актів та супровідних документів за участі фахівців головного юридичного управління Апарату Верховної Ради України, головного науково – експертного управління Апарату Верховної Ради України, Секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради України, Секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань економіки, Секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування та житлово-комунального господарства, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Асоціації міст України.

Також для присутніх на заході провели ескурсію сесійним будинком Верховної Ради України по вул. Грушевського, 5 для ознайомлення із роботою Верховної Ради України. Для гостей показали: конференц-залу, кулуари, балкон сесійної зали у якому розміщуються представники преси, та з якого присутні спостерігають за процесом законотворчості депутатами у сесійній залі.

На наступний день пройшло ознайомлення із роботою структурних підрозділів департаменту містобудування та архітектури Київської міської державної адміністрації по вул. Хрещатик, 32. Фахівці департаменту провели презентацію кожного структурного підрозділу департаменту, ознайомили із їхньою роботою, складом та покладеними на них функціями та завданнями.

Присутні на практикумі отримали гарну можливіть побачити передові напрацювання у сфері містобудування та архітектури Київської міської державної адміністрації та в перспективі спробувати реалізувати отримані знання в своїх містах та містечках, в тому числі і в Заводській громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь