Заводська територіальна громада
Тернопільська область

МІжнародний Інвестиційний Форум

Дата: 24.05.2016 12:02
Кількість переглядів: 1212

Фото без опису

Минулого тижня, місто Тернопіль та місто Збараж  на два дні стали центром зібрання для посадовців області, бізнесменів, представників донорських організацій та інвестиційних компаній, гостей з інших  областей, а найголовніше -  для . І все це мало назву «Міжнародний інвестиційний Форум «Тернопільщина Invest – 2016».

Не могла оминути таку важливу подію  і Заводська ОТГ. Делегація із селищної ради у складі першого заступника А.Р.Павлюха, секретаря Н.А.Порхун, головного спеціаліста відділу економічного розвитку та інвестицій С.Б.Махно, на чолі з головою Л.Р.Павлінською  побували спочатку на відкритті, яке відбулося у приміщенні «PODOLYANY HALL» торговельно-розважального комплексу «Подоляни», що в Тернополі.

Фото без опису

Гостей форуму по відеозв’язку привітав Президент України  П.Порошенко,  з вітальним словом виступив голова Тернопільської ОДА Степан Барна. Було проведено  пленарне засідання  під гаслом  «Тернопільщина – надійний партнер»,  де презентувався  інвестиційний потенціал області.  

Фото без опису       Фото без опису

Після того гості переїхали до Збаразького замку, де були заплановані офіційні зустрічі представників іноземних делегацій, інвестиційних компаній та посадовців області.  Для делегації із Заводської громади особливо цікавою була панельна дискусія  № 3 «Економічно спроможні громади – сильна Тернопільщина: час реформ», що відбувалася в Органному залі Збаразького замку, модератором якої був Харченко В.М. – начальник управління містобудування та архітектури Тернопільської ОДА. Тут були представлені презентації: Даменцової Л.П.,заступника директора департаменту з питань місцевого самоврядування та територіальної організації влади Мінрегіону України, «Державна стратегія розвитку та підтримки об’єднаних територіальних громад», Слобожана О.В. ,першого заступника виконавчого директора Асоціації міст України, «ОТГ в контексті місцевого самоврядування», Литвинчука В.Ю. ,директора Офісу реформ у Тернопільській обл., «ОТГ як фактор інвестиційної привабливості Тернопільщини» та ін.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Але головною метою поїздки  на Форум все ж була презентація себе як громади і пошук потенційних інвесторів для громади. Швидкими результатами не можна похвалитися за тиждень часу, але перші кроки вже зроблені. Буквально вчора, на засіданні сесії депутатами  Заводської селищної ради було прийнято рішення про надання дозволу на оформлення точки продажу домашньої гарячої випічки  в смт. Заводське від компанії «Домашній хліб» (Хмельницька обл.), з представниками  якої керівництво Заводського познайомилося саме під час  Інвестиційного Форуму.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь