A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Нова спеціальність - нові можливості

Дата: 13.06.2017 14:34
Кількість переглядів: 1005

Фото без опису

9 червня в житті Заводської громади відбулася визначна і не повсякденна подія. Чортківське ВПУ, яке знаходиться на території селища відкрило свої двері для багаточисельних гостей у зв’язку із відкриттям навчально-практичного центру для студентів нової спеціальності «Монтажник санітарно-технічних систем та устаткування».

Серед гостей, які прибули на урочисте перерізання стрічки були: голова Тернопільської ОДА Степан Барна, голова Заводської ОТГ Людмила Павлінська, голова Чортківської РДА Михайло Сташків, голова Чортківської районної ради Віктор Шепета, начальник обласного відділу освіти та науки Ольга Хома, депутат Тернопільської ОДА та постійний меценат училища Василь Вислоцький. Для освячення навчального приміщення запросили отців Антона та Володимира церковних парафій селища Заводське, які виступили перед почесними гостями, викладачами та студентами відмітивши, що «всі ми повинні молитися за мир в нашій країні, і дуже скоро молодь, яка зараз здобуває такі необхідні спеціальності, які дає в тому числі наше училище буде допомагати відновлювати Донбас та тимчасово окупований Крим».

   Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


Після того, директор Чортківського ВПУ Іванілов Олег Валерійович запросив всіх бажаючих гостей до огляду новоствореного корпусу та центрального корпусу училища, а також на святковий концерт за участі студентів. Тут хочеться зауважити, що перед початком концерту селищний голова Людмила Романівна подарувала директору училища сертифікат на 40 тис.грн. для ремонту даху, на що Степан Степанович влучно зауважив про правильне рішення голови підтримувати навчальний заклад, адже його студентів найскоріше можна залучати з метою практики для виконання будівельної, монтажної, сантехнічної роботи чи роботи на кухні в комунальних закладах громади.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису

З Чортківського ВПУ вся робоча група переїхала до об'єктів Заводської ОТГ, які входили по плану огляду обласного очільника. А це: Заводська ЗОШ І-ІІІ ступенів, дах якої перебуває на стадії реконструкції (кошти на реалізацію цього проекту були сформовані із субвенції на соціально-економічної розвиток (200 тис.грн.) та місцевого бюджету (750 тис. грн.)), а також корпусу Чортківської ЦРЛ, що знаходиться в смт. Заводське для огляду даху, стан якого потребує капітального ремонту(і це підтвердила остання злива). 

Фото без опису  Фото без опису

Закінчився візит голови Тернопільської ОДА розширеною нарадою в м. Чортків за участі: начальників управлінь та департаментів Тернопільської обласної адміністрації, голів Чортківської, Заліщицької, Борщівської та Гусятинської РДА, голів об’єднаних територіальних громад або їх представників чотирьох районів, а також мера м.Чортків.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь