A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

З днем Незалежності Україно!

Дата: 26.08.2016 14:54
Кількість переглядів: 917

Україна! 

Лише одне слово, але як багато в ньому закладенно змісту - смуток та біль, волелюбність та незламність, мужність та гордість.

Безсумнівно, немає людей, які з цим не погодились. Але хіба можна сказати краще? Не одну сотню років українці боролися за право мати свою державу, за право бути вільними, бути господарями на своїй землі.

І настав той час, коли споконвічна мрія здійснилася. Важко йшло те доленосне серпневе засідання Верховної Ради, але коли історичне рішення було прийняте зал вибухнув оплесками. А згодом, близько 30 тисяч людей, які чекали під стінами парламенту, піднесли на руки законотворців, що змінили історію - розпочали нову главу у літописі історії України,  поклали точку відліку країни незалежної, суверенної, вільної та готової кинутися при потребі в бій для свого захисту. 

Ще якихось 10-15 років тому, коли представників нашої нації десь у далеких краях запитували "Звідки вони? ". Відповідь породжувала ще одне питання - "А де це?". Сьогодні ж український гімн та синьо-жовтий прапор на рівні з іншими могутніми державами стали символами  гордості за свою країну для переможців спортивних змагань та олімпіад, музичних конкурсів та фестивалів. Українська молодь впевно підкорює світ своїми стартапами,  українські вчені дивують та вносять все нові вклади в розвиток науки. 

І нехай не всім це до вподоби, нехай ще є ті, хто все ще не може змиритися з вибором українського народу і прагне повернути все назад, але, як то кажуть, "двічі в одну річку не ввійдеш". Україну більше не поставити на коліна. Віримо, що все ж настане мир та спокій в нашій державі. Не припиняємо молитися за це. І дуже скоро про українську славу, почують ті, хто хотів забрати все. 

Ось таким коротким епосом в історію нашої неньки України хочеться розповісти про те, як у Заводській громаді відзначали 25-у річницю Незалежності України. Адже саме в такому патріотичному дусі пройшли святкові заходи в смт. Заводське (23 серпня) та с.Угринь (24 серпня ), де в священних богослужіннях, в урочистостях, в концертних номерах кожен намагався передати гордість за свою державу,  переживання за події сьогодення та свою біль за непоправні втрати. Під час святкування також відбувся благодійний збір коштів для учасників АТО, що проживають на території громади. 

Ще раз вітаємо з Днем Незалежності України та пропонуємо невеликий фотозвіт із святкових заходів приурочених самій важливій даті для нашої сильної і мужньої країни - України

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь