Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Візит Фонду соціального страхування

Дата: 24.11.2017 15:08
Кількість переглядів: 1022

Фото без опису

24 листопада голова Заводської ОТГ Павлінська Л.Р. в приміщенні селищної ради, провела  зустріч з начальником Чортківського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області Любим М.Я. та його заступником Боровою Л.В..

На зустрічі обговорили питання співпраці Фонду із селищною радою по застрахованих особах Заводської громади щодо порядку отримання відновлювального лікування в реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладах за кошти Фонду соціального страхування України.

Фонд  пропонує застрахованим особам Заводської ОТГ  безкоштовні (за рахунок коштів Фонду) реабілітаційні путівки для відновлювального лікування хворим, які перенесли гострий інфаркт міокарда, операції на органах шлунково – кишкового тракту, інсульти, операції на органах опори та руху , а також післяопіковим хворим, хворим з порушенням ендокринної системи (цукровий діабет) та вагітним жінкам.

   Інформацію щодо порядку отримання застрахованою особою реабілітаційної путівки, профілів лікування, мережу санаторно-курортних закладів, можна отримати в лікуючого лікаря.

Географія санаторно- курортних закладів різноманітна, Трускавець, Моршин, Миргород, Закарпаття (санаторій «Карпати») та інші.

За консультаціями з питань щодо отримання путівок звертатись в Чортківську ЦКРЛ (відділ ЛКК), або у відділенню Фонду соціального страхування.

За адресою: м Чортків, вул. Ст. Бандери, 89 А або за тел. 3-16-49, 3-21-78


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь