Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Конструктивні зустрічі голови громади

Дата: 12.12.2016 15:09
Кількість переглядів: 1044

Минулого тижня голова Заводської селищної ради Павлінська Л.Р. прийняла участь у ряді важливих зустрічей, які спрямовані на розвиток громади.

8 грудня Людмила Романівна була присутня на зустрічі з Прем’єр-міністром України В.Гройсманом, яка відбувалася в с.Скорики Підволочиського району. Голови ОТГ безпосередньо поспілкувалися з високопосадовцем, донесли до нього свої проблеми та пропозиції, зокрема щодо необхідності прийняття важливих законів, які не дають надалі розвиватися громадам. Володимир Гройсман наголосив, що ці зміни до законодавства справді на часі, отож, найближчим часом необхідні напрацювання будуть передані до Верховної Ради України.

Фото без опису   Фото без опису

9 грудня голова Заводської селищної ради відвідала Загальні збори (Конференцію) уповноважених представників органів місцевого самоврядування - членів Асоціації міст України, які відбувалися в м.Київ. Відкрив Збори Голова Асоціації міст України Київський міський голова В.Кличко. Він привітав 280 учасників представників громад-членів АМУ, а також важливих гостей: Прем’єр-міністра України В.Гройсмана, Віце-прем’єр-міністра Г.Зубка, народних депутатів України, представників Кабінету Міністрів та Адміністрації Президента України, експертів міжнародних проектів. З вітальними словами до свята працівників місцевого самоврядування та основними питаннями, які стосуються реформи децентралізації виступили кожен із високопосадових гостей, а далі Збори продовжилися відповідно до порядку денного – члени АМУ прийняли рішення про затвердження Звіту про роботу Правління та Виконавчої дирекції Асоціації міст України, Фінансово-господарського звіту за 2016 рік, схвалили Бюджет АМУ на 2017 рік.

Фото без опису   Фото без опису   

В суботу 10 грудня Павлінська Л.Р. відвідала Публічні слухання на тему «Реформа середньої освіти у партнерстві з місцевим самоврядуванням», які відбувалися в.Львів. В ході слухань виступив Павло Хобзей, заступник Міністра освіти і науки України, який представив бачення реформи середньої освіти та пріоритетні завдання для місцевого самоврядування у контексті децентралізації, представник ГО «Інститут громадянського суспільства» Анатолій Ткачук розповів про координацію реформи місцевого самоврядування та реформу середньої освіти в розрізі нових можливостей для громад. Також досвідом у впровадженні елементів реформи середньої освіти поділилися представники різних громад Львівської області.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь