A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Свято Дня харчовика в смт.Заводське

Дата: 18.10.2016 15:25
Кількість переглядів: 896

Фото без опису

Осінь. В Україні її називають щедрою порою. І недарма, адже саме в цей час наша держава, як країна аграрна, підводить підсумки року і рахує свої урожаї. Крім того, осінь щедра і на свята як релігійні, так і  державні. Минулого тижня ми вже розповідали про свято, яке об’єднало в один день чотири важливих дати для нашої держави. Сьогодні ж, хочемо розповісти про свято, яке стало традиційним відносно не так давно, але є особливим для селища Заводське – це День працівника харчової промисловості, свято, яке відзначається щорічно в третю неділю жовтня. 
Безперечно зрозуміло, чому саме заводчани вважають цей день таким важливим для себе, і не тому що цукор є продуктом нашого харчування - з року в рік, змінюючи цілі покоління, історія кожної сім’ї пов’язана із цукровим заводом. Тому, користуючись нагодою, місцева влада кожного року саме в цю пору ініціює святковий концерт за участі дітей та жителів селища для привітання тих, хто працював і продовжує працювати на цукровому заводі-гіганті. 

На святковому заході, який відбувався 16 жовтня в Будинку культури смт. Заводське, з привітальним словом виступила голова Заводської селищної ради Павлінська Л.Р. Представник адміністрації заводу та Людмила Романівна спільно відзначили кращих працівників заводу грамотами та грошовими преміями за сумлінну працю. В рамкам урочистого заходу відбулося нагородження та вшанування футболістів Заводської футбольної команди ФК «Кристал» за здобуте високе третє місце у відкритій першості Чортківського району з футболу в сезоні 2016 року. Крім того, всіх присутніх, та й загалом селище та її жителів, із святом Дня працівника харчової промисловості вітали учні та викладачі Заводської школи естетичного виховання – центр народної творчості, творчі дуети та солісти.

  Фото без опису  Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь