A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Депутати, які також навчаються.

Дата: 27.10.2017 15:29
Кількість переглядів: 913

Фото без опису

Частина депутатів Заводської селищної ради з 26 по 28 жовтня перебувають в м.Львів на навчанні «Статус, обов’язки та повноваження депутатів місцевих ради» в рамках Підтримки розвитку об’єднаних територіальних громад Програми DOBRE та спільно з Партнером Інститутом політичної освіти. 

Депутатів Заводської ОТГ спільно з депутатами Гусятинської ОТГ, Верхнянської ОТГ та Старобогородчанської ОТГ експерти Інституту Тарас Случик та Олександр Солонтай за три дні інтенсивного навчання мають ознайомити з основними аспектами: щодо необхідності заповнення та подачі електронних декларацій, щодо ефективності роботи депутатського корпусу під час проведення сесій, роботи депутатських комісій, роботи з виборцями після виборів, щодо правил написання депутатських запитів та звернень, щодо механізмів подолання конфліктів у громадсько-депутатській діяльності тощо.
Загалом депутати Заводської селищної ради дуже задоволенні поїздкою та такого роду навчанням. Надзвичайно позитивні враження у них викликали експерти Інституту політичної освіти, які дуже доступно та компетентно доносять інформацію. Також вони раді поспілкуватися з колегами з інших громад, обмінятися досвідом, обговорити схожі питання. Але саме головне, що вже сьогодні, депутати впевнено запевняють, що відвідають другу та третю навчальну сесію, адже розуміють наскільки важливі ці знання для них - людей, які працюють заради розвитку їхнього рідного краю. І це не може не радувати.

Фото без опису  Фото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь