A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Підсумки спортивного року.

Дата: 14.11.2017 15:50
Кількість переглядів: 959

З початком 2017 року на території спортивно-оздоровчого комплексу смт.Заводське продовжилися роботи, які активно розпочала громада ще у 2016 р.

Зокрема, крім належного утримання футбольного поля (підживлення, каткування),  була облаштована додаткова роздягальна та оновлений фасад  адміністративного приміщення, розпочалося укріплення та поточний ремонт трибун, були оновленні паркани та вхідні ворота (які до слова востаннє були крашенні ще 10 років тому), був облаштований ще один волейбольний майданчик тощо. Працівники спортивно-оздоровчого комплексу, штатна кількість яких, до слова, збільшилися саме в 2017 р., працюють зранку і до вечора, впорядковуючи територію  стадіону та спортивних споруд готуючи їх до футбольних баталій, районних сільських ігор (ще одне уточнення з цього приводу – районні спортивні ігри відбулися в липні 2017 р. на території спортивно-оздоровчого комплексу смт.Заводське після 3-х річної перерви) та інших змагань. Часто, їм на допомогу залучилися студенти ВПУ, працівники селищної ради, небайдужі громадяни селища.

Заводська селищна рада на цьому не зупиняється і в наступному році планує виділення коштів на галузь спорту, зокрема на реалізацію масштабних проектів, про які буде повідомлено пізніше. Разом з тим, щиро вдячна за допомогу різного роду, яка була надана протягом року для потреб комплексу та місцевої футбольної команди. Але у зв’язку із невеличкою полемікою, яка виникла після публікації останньої статті, хочемо внести деяку ясність у ситуацію, яка склалася. Спортивно-оздоровчий комплекс є комунальною власністю Заводської селищної ради, на його утримання з місцевого бюджету виділяються кошти, зокрема за 2017 р. вже було витрачено понад 180 тис.грн., в тому числі на заробітну плату  працівників, енергоносії,  ремонтні роботи та утримання Заводської футбольної команди «Кристал». Працівники спортивно-оздоровчого комплексу за бажанням депутатів відповідно звітували на сесії Заводської селищної ради.  Всі пропозиції та зауваження, які виникали в ході роботи, одразу ж розглядалися та враховувалися.

Підсумовуючи вищесказане, хочемо зазначити, що при появі юридичних осіб, фізичних осіб чи громадських організацій, які висловлять бажання підтримати спортивно-оздоровчий комплекс чи місцеву футбольну команду, селищна рада готова до конструктивної співпраці в правовому полі. Також, хочемо зауважити, що ні спортивно-оздоровчий комплекс, ні футбольна команда ніколи не була і не буде передана в приватні руки, всі спортивні заходи, які  проводяться на території комплексу та із залученням футбольної команди, яка офіційно фінансується з місцевого бюджету, відбуваються за погодженням селищної ради. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь