A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Приїзд голови Тернопільської обласної державної адміністрації в смт.Заводське

Дата: 17.03.2016 15:55
Кількість переглядів: 900

16 березня селище Заводське з робочим візитом відвідав голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Степанович Барна. Однією із цілей приїзду була зустріч із сім’єю учасника АТО І.Захaровим. Іван та його дружина Наталя виховують трьох діток – дев`ятирічну Наталю, семирічні Соломійку та чотирьохмісячного Сашка. Дружина бійця розповіла, що чоловік був поранений у зоні проведення АТО, тому працювати наразі не може. Степан Барна передав подарунки дітям і зазначив, що сім`я може розраховувати на будь-яку підтримку і допомогу  з боку обласної і районної державних адміністрацій (1).

                       

 

  Пізніше С.Барна разом із депутатами обласної ради від Чортківського району В.Градовим, В.Вислоцьким, В.Заліщуком та головою Чортківської РДА М.Сташковим провели нараду з головою Заводської селищної ради Л.Павлінською та керівниками структурних підрозділів місцевої ради. Очільник області представив основні аспекти розвитку територіальних громад, розповів про можливості співпраці українських громад із іноземними державами, які в нашій країні діляться досвідом децентралізації та надають посильну фінансову допомогу. В свою чергу, Л.Павлінська ознайомила присутніх про стан справ, проблеми, потреби та успіхи в роботі Заводської громади.   Керівники відділів Заводської селищної ради І.Стечишин та Г.Юркевич надали інформацію по своїх відділах та плани щодо перспектив їх повноцінного функціонування.

С Барна разом із головою Заводської селищної ради Л.Павлінською відвідали також будівлю колишньої комунальної аптеки, яка на сьогоднішній день належить обласній раді. Приміщення знаходиться в занедбаному стані, але зважаючи на те, що воно розташоване у близькій відстані від самої Заводської ради,  було б набагато ефективнішим використати його для потреба громади, а саме для розміщення там Центру надання адміністративних послуг.

Крім того, представники влади  відвідали  Будинок культури смт.Заводське, який до речі є найбільшим будинком культури в Чортківському районі. Там вони оглянули другий поверх закладу, який планується реконструювати для потреб єдиного культурного центру - Заводська комунальна школа естетичного виховання – центр народної творчості Заводської селищної ради Чортківського району Тернопільської області. Такий Центр було вирішено створити після реорганізації шляхом злиття Заводської районної комунальної школи мистецтв та будинку культури смт.Заводське, по причині необхідності переведення юних талантів з аварійного приміщення, в якому до цього часу вони перебувають.  

Наприкінці зустрічі Л.Павлінська та С.Барна домовилися підтримувати тісну співпрацю, яка сприятиме розвитку громади. 

              

             

           

1 - інформація та фото взяті із сайту Тернопільської обласної адміністрації 

       http://www.oda.te.gov.ua/main/ua/news/detail/114011.htm


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь