A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Почати з себе заради успіху країни - просто!

Дата: 06.04.2016 15:57
Кількість переглядів: 1027

                                                                              Фото без опису

   За дорученням голови Заводської селищної ради Павлінської Л.Р. першим заступником голови Павлюхом А.Р. та начальником  КП «Заводське-2010» Стрюченком В.М. 6 квітня 2016 року в село Угринь були завезені спеціальні контейнери для пластикових відходів.

Основною метою встановлення цих контейнерів є проблема безвідповідального ставлення людини до навколишнього середовища, необхідність пробудження екологічної свідомості по відношенню до природи.  

Зважаючи на те, що більшість офіційних звалищ не тільки в нашому регіоні, а й в Україні загалом уже давно переповненні й функціонують на сьогодні із порушенням всіх існуючих норм і законів, все частіше постає питання переробки сміття. Інакшого шляху, щоб зупинити накопичення  та засмічення навколишнього середовища, як навчитися перш за все сортувати сміття, а пізніше його переробляти,  просто немає.

Тому Заводська селищна рада переймає досвід цивілізованих європейських країн у підході до утилізації твердих побутових відходів і запускає пілотний проект по сортуванні сміття. Одним із перших кроків для цього є встановлення нових естетичних контейнерів для пластикових відходів. За умови успішного впровадження в життя практики сортування, планується продовжити роздільний збір відходів в залежності від типу – папір, скло, інші види сміття.

Перші контейнери будуть встановлені в селі Угринь на спеціальних місцях з належним облаштуванням,  які визначили староста В.Касприк разом з місцевими депутатами.  Також, в найближчий період такі ж самі контейнери будуть розміщені на території смт. Заводське. Місця, для їх встановлення зараз узгоджуються.  

                        Фото без опису         Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь