A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

ДЕНЬ ЗАВОДСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 22.07.2018 12:03
Кількість переглядів: 600

22 липня в центрі селища Заводського проводилося свято об'єднаної громади. На початку святкового дійства до жителів громади та гостей з напутнім словом звернулися представники духовенства о.Антон та о.Володимир. В офіційній частині заходу усіх присутніх привітала голова Заводської ОТГ Павлінська Людмила Романівна, котра у своєму виступі розкрила всі етапи життя громади, перспективи розвитку та плани на майбутнє й вручила грамоти, подарунки та квіти за сумлінну працю й особистий внесок у розвиток громади Полюзі Оксані Михайлівні, Гусці Євдокії Антонівні, Гопанчуку Олександру Купріяновичу, Шевчуку Степану Васильовичу. Із вітальним словом до заводчан звернулися також голова Чортківської РДА Чайчук О.Т. та заступник голови Чортківської районної ради Пушкар П.І.
Упродовж дня в Заводському для гостей було багато розваг. Поряд з дитячим майданчиком спільно із ГО ЗУРЦ для дітей було організовано розважальну програму, а на головній сцені проникливо і щиро свою майстерність демонстрували юні артисти та викладачі Заводської комунальної школи естетичного виховання – центру народної творчості, Заводського ДНЗ «Казка», Заводської ЗОШ I-III ст., Угринського БК, талановита гостя з Нагірянки Зоряна Запухляк та прекрасна українська співачка Надія Гураль. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
На імпровізованому ярмарку кожен бажаючий міг придбати цікавий сувенір, а діти могли вдосталь повеселитися на різноманітних атракціонах, що заполонили всю територію навколо Будинку культури. 
Усіх гостей організатори свята частували різними смаколиками та прохолодним лимонадом, приготовленими господинями з ДНЗ «Казка». А на завершення заходу на усіх чекала святкова дискотека, до пізнього вечора над Заводським лунали веселі, життєрадісні мелодії.
Хочеться працювати, щоб у Заводській громаді життя вирувало з повною силою, щоб усе вдавалося й реалізовувалося, щоб усі українські села й міста жили та процвітали.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь