A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Програма USAID DOBRE проведе «Фестиваль громад» на Тернопільщині

Дата: 17.09.2018 16:28
Кількість переглядів: 1906

Заводська об'єднана громада Тернопільської області - 30 вересня 2018 року о 10:00 на стадіоні смт. Заводське відбудеться «Фестиваль громад» - форум 12 активних об’єднаних територіальних громад Тернопільської області – партнерів програми USAID DOBRE. 
Кожна з 12 громад продемонструє, як змінилося їхнє життя після об?єднання. Мешканці та керівництво громад розкажуть, наскільки вдається залучати громадян до розвитку та зробити місцеве урядування більш прозорим, використовуючи нові інструменти: бюджет участі, відкритий бюджет, електронні петиції та інтеграційні заходи у форматі «влада-громада». Учасники обговорять виклики, що стоять на шляху розвитку громад та окреслять варіанти вирішення актуальних для місцевих жителів питань. 
Голова Заводської об'єднаної територіальної громади Людмила Павлінська, очільниця напрямку залучення громадськості програми USAID DOBRE Юлія Ткачук, представники Тернопільської ОДА, голови та активісти громад-партнерів програми USAID DOBRE візьмуть участь у «Фестивалі громад», організованого ФРГО «Західноукраїнський ресурсний центр», регіональним партнером програми USAID DOBRE в Тернопільській області.

На гостей фестивалю чекають майстер-класи з авіамоделювання та графіті, складання цукрової карти громад Тернопільщини, перегляд та обговорення промо-роликів громад для відображення власної ідентичності, командні змагання.

Акредитація для журналістів за телефоном: 050 070 1456, e-mail: office@zurc.org, контактна особа – Наталя Миколайчук.

Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) - це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. Програма USAID DOBRE працює в 7 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Тернопільській. «Фестиваль громад» організовано ФРГО «Західноукраїнський ресурсний центр», регіональним партнером програми USAID DOBRE в Тернопільській області.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь