A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Громадське слухання жителів Заводської ОТГ

Дата: 24.09.2018 11:00
Кількість переглядів: 1311

20 вересня 2018 року відбулося громадське слухання Заводської ОТГ.

      Питання розглядалися згідно порядку денного:

-  Про розгляд схеми планування Заводської об’єднаної територіальної  громади.

 

-  Детальний план частини території виробничої зони під викупленими

    приміщеннями Чортківського підрозділу ТзОВ «Радехівський цукор».

- Детальний план території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Угринь Чортківського району Тернопільської області.

 

- Детальний план території для будівництва та обслуговування житлового               будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул.  Копичинецька м. Чортків Тернопільської області.

Програмний помічник програми DOBRE Ілля Лісогор повідомив, що в результаті проведеного конкурсу Заводську ОТГ відібрано для розробки Схеми планування території. Для виконання даної роботи був оголошений тендер, переможцем якого став ДП «УКРНДПІЦИВІЛЬБУД», державне підприємство з великим досвідом роботи. Дана Схема – це є стратегічний документ громади, який передбачає планування території на 7- 10 років і є фундаментом для розробки Генерального плану.

Головний архітектор ДП «УКРНДПІЦИВІЛЬБУД», Лідія Чижевська детально ознайомила з Схемою, повідомила, що робота виконана на основі комплексної оцінки території, зібрано масив інформації з Державних установ.

Житель смт. Заводське Щегельський О., запропонував виключити ділянки, які позначені на схемі під кладовище, водогін та станцію очистки води.

Голова громадських слухань поставила на голосування питання порядку денного щодо схеми планування Заводської об’єднаної територіальної громади із змінами та доповненнями жителів громади.

Головний архітектор Вахнич Тарас Романович ознайомив з детальним планом територіально- виробничої зони Чортківського підрозділу ТзОВ «Радехівський цукор». Повідомив, що план розроблено  відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності». З метою деталізації і уточнення положень генерального плану, визначення містобудівних умов та обмежень, планувальної структури і функціонального призначення території, визначення можливості встановлення існуючих та проектованих санітарно- захисних зон від існуючих та  проектованих джерел викупу, визначення планувальних меж земельних ділянок під викупленими будівлями.

Сидоренко Петро Володимирович, начальник юридичного відділу селищної ради, ознайомив з детальними планами територій для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та повідомив, що детальні плани розроблено відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» з метою зміни цільового призначення земельних ділянок для ОСГ в землі житлової забудови, за ініціативою власників.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь