A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Як ефективно залучати ресурси для розвитку громади

Дата: 08.10.2018 12:00
Кількість переглядів: 737

         6-7 жовтня у Тернополі відбувся тренінг “Ефективна співпраця з донорами та інвесторами. Напрацювання конкретних кроків”. Протягом двох днів представники 5-ти об’єднаних громад Тернопільської області (Байківці, Вишнівець, Заводське, Підволочиськ, Шумськ) навчалися як працювати з інвесторами та донорськими організаціями. Особливістю проекту є те, що кожна громада була представлена працівниками ради, які відповідають за проектну роботу та фандрейзинг, бізнесменами та громадськими активістами. Від Заводської ОТГ взяли участь: депутат Алла Котюк, депутат Марія Паньків та працівники Петро Сидоренко, Іванна Петрик.

        Як спілкуватись з інвестором “однією мовою” розповів Володимир Василевський (директор Агенції регіонального розвитку в Тернопільській області, інвестиційний менеджер, спеціаліст із розробки стратегій та підвищення конкурентоспроможності, ступінь МВА), який розробив спеціальну освітню програму для громад на дану тематику.

      Як написати проектну заявку, щоб вона була підтримана донором детально розповів  Олександр Волошинський (тренер, голова Товариства «Зелений хрест», основоположник розвитку туризму та активного відпочинку для неповносправних осіб в Україні). Також детально був розглянутий проектний менеджмент та основні помилки, які роблять при підготовці та реалізації проектів.

      Протягом тренінгу учасники розробили проекти та інвестиційні пропозиції, над якими будуть працювати повернувшись у громади. Експерти надаватимуть їм методичну та консультаційну підтримку.

      Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь