A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Благодійна акція «Назустріч Мрії»

Дата: 11.10.2018 11:04
Кількість переглядів: 1334

      З 18 вересня 2018 року по 25 травня 2019 року по всіх регіонах України за підтримки Міністерства освіти і науки України проходитиме Всеукраїнська благодійна акція «Назустріч Мрії».

      Станом на сьогодні в Україні гостро стоїть проблема у сфері лікування та реабілітації онкохворих діток, адже Україна на другому місці в Європі з поширення захворювання на рак. Захворюваність за останні 10 років зросла на 8%. У структурі онкологічних захворювань у дітей лідирують лейкемія, пухлини головного мозку і кісток. Така статистика в усьому світі, така статистика і в Україні. В Україні гострими лейкеміями хворіють 300-360 пацієнтів на рік. Це діти абсолютно різної вікової категорії -   від одного місяця життя до 18 років, і всі вони потребують дуже агресивного важкого лікування. У першу чергу, це хіміотерапія. На сьогодні, на жаль, зберігається проблема - скільки коштує життя дитини. Коштує воно дорого. Те, що оплачується державою (в залежності від різних груп пацієнтів) - від 40% до 60% потреби.

     Міжнародний Благодійний Фонд «Сильні духом» проводить реабілітацію тяжко хворих дітей безкоштовно, та має позитивні результати у щорічному супроводженні понад 500-600  дітей завдяки сучасним психотерапевтичним методикам і технологіям: через гру, різноманітних казкових персонажів, клоунів, декорації, уяву дітлахи налаштовуються на одужання, включаються у позитивну казкову програму здоров’я, забувають про свою хворобу.

Центр відвідують діти, які знаходяться на лікуванні в лікарні «ОХМАТДИТ», центрах СНІДу, онкологічних, неврологічних , токсікології  та педіатричних відділеннях медичних установ України та діти, які постраждали під час бойових дій на сході країни.

Загалом Міжнародний благодійний фонд «Сильні духом» реалізує такі програми:

  • «Казковий світ» - дитячий реабілітаційний центр позитивної психології, який розташований за адресою: місто Київ, вулиця Обсерваторна, будинок 25.
  • «Чарівні візити» - візити до тяжко хворих дітей у лікарні міста Києва та додому;
  • «Сила чарівної їжі» - підняття апетиту дітей, які знаходяться на лікуванні у онковідділеннях завдяки корисній і здоровій їжі та заняттям із доброю феєю та аніматорами;
  • «Психологічна підтримка родичів хворих дітей та родин, які утратили дитину»;
  • «Казкотерапія» - написання та розробка казок, які допомогають відчувати себе краще та надають сили вилікуватися.

Всі ці програми важливі для дитячої реабілітації і потребують фінансової підтримки.

Вже всьоме Благодійний фонд «Сильні духом» проводить щорічну всеукраїнську благодійну акцію «Назустріч Мрії» дошкільних, шкільних, позашкільних та вищих навчальних закладах України. Кожен рік викладачі та діти із добрими, відкритими серцями приймають участь в благодійної акції та долучаються до допомоги тим, хто дуже її потребує.

     Одержувач: Міжнародний Благодійний Фонд «Сильні духом», ЄДРПОУ 35488463

     Розрахунковий рахунок №26001307357 АТ «Райффайзен Банк АВАЛЬ», МФО 380805

Міжнародний Благодійний Фонд «Сильні духом» здійснює реабілітацію дітей безкоштовно!!!

Додаткову інформацію можна отримати на сайті www.siladuha.org, по e-mail: siladuha.org@gmail.com або за тел. +38 (044) 360-02-45, (067) 340-18-33.Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь