A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Відбулася семінар-нарада з головами та членами комісій із страхування з тимчасової втрати працездатності, які за функціональним розподілом обов’язків виконують практичну роботу з окремих повноважень комісії.

Дата: 31.10.2018 10:06
Кількість переглядів: 687

Днями в Чортківському відділенні управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області відбулася семінар-нарада з головами та членами комісій із страхування з тимчасової втрати працездатності, які за функціональним розподілом обов’язків виконують практичну роботу з окремих повноважень комісії.


Начальник Чортківського відділення Л.В. Борова поінформувала присутніх про стан виплати матеріального забезпечення застрахованим особам за 9 місяців 2018 року, а також здійснила порівняльний аналіз виплат до відповідного періоду 2017 року. Проведеним аналізом встановлено, що суми витрат по тимчасовій непрацездатності страхувальників району є досить високими в порівнянні з іншими районами області. Найбільший ріст чисельності листків з тимчасової втрати працездатності допустили на ТзОВ «Борднетце» -263%, при цьому є ріст чисельності застрахованих осіб 172%, ДП «Чортківський комбінат хлібопродуктів» - ріст листків з тимчасової непрацездатності 288% , а ріст чисельності застрахованих осіб 134%. Значний ріст кількості листків з тимчасовї втрати працездатності допустили відділ освіти Чортківської райдержадміністрації - 180%, Чортківська центральна комунальна районна лікарня - 127%, Чортківський державний медичний коледж -164% та ТзОВ «Тернопільбуд ПМК-258» - 544%. 

Відділення звернулося з пропозицією проаналізувати стан справ з тимчасовою непрацездатністю в колективах та надати роз’яснення працівникам про те, лікарняний листок надається застрахованій особі виключно для проведення лікування та найскорішого повернення до активного трудового життя.

Завідуючий сектором роботи з потерпілими М.І.Обліжок черговий раз надав роз’яснення щодо дії постанови правління Фонду соціального страхування України від 19.07.2018 року №13 «Про затвердження Положення про комісію (уповноваженого) із страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності».

Під час зустрічі також обговорили питання щодо посилення контролю за видачею листків з тимчасової непрацездатності та подальшої співпраці між Фондом соціального страхування, адміністрацією установ та організацій, а також з головами комісій з тимчасовї втрати працездатності.

На закінчення наради бухгалтер ТзОВ «Бортнетце» Лідія Магега поділилася позитивним досвідом стимулювання працівників. Для тих, хто менше хворіє і більше відпрацьовує робочого часу, на вищевказаному підприємстві встановлена щомісячна премія в розмірі до 15% від посадового окладу.

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь