Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Тренінг «Молодіжний працівник»

Дата: 27.11.2018 09:30
Кількість переглядів: 700

        Міністерство молоді та спорту України спільно з Державним інститутом сімейної та молодіжної політики та Програми  розвитку ООН в Україні продовжує реалізовувати Програму «Молодіжний працівник». У рамках зазначеної Програми  з 22-24 листопада 2018 року в місті Тернопіль проводився Базовий тренінг комплексної програми «Молодіжний працівник в ОТГ» для представників об’єднаних територіальних громад, які співпрацюють з DOBRE.

         Учасниками, що пройшли конкурсний відбір на вищезазначений тренінг від  нашої громади, стали : перший заступник селищного голови Андрій Павлюх, секретар ради Наталія Порхун, начальник юридичного відділу Петро Сидоренко, в.о.начальника гуманітарного відділу Іванна Петрик та депутат Христина Мармус. Вони ознайомилися із молодіжною політикою в ОТГ, формами участі молоді у роботі громади, визначили рівень молодіжної роботи у своїй громаді, компетенції молодіжного працівника.

        Також учасники навчання отримали «домашні завдання» -  мапування громади: молодіжна інфраструктура, місця можливостей; аналітична записка: історичний скан, пропозиції молоді; підготувати презентацію, визначити пріоритети молодіжної політики громади.

         Можливості програми – формування і реалізація молодіжної політики та здійснення молодіжної роботи на рівні об’єднаної територіальної громади.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь