A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Управлінням освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради для керівників загальноосвітніх навчальних закладів міста Чорткова проведено нараду-семінар

Дата: 08.02.2019 10:23
Кількість переглядів: 698

Управлінням освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради для керівників загальноосвітніх навчальних закладів міста Чорткова  проведено нараду-семінар, одним із питань порядку денного  є аналіз стану умов і безпеки праці у загальноосвітніх навчальних закладах міста Чорткова, проведення  профілактичних заходів, спрямованих на усунення шкідливих і небезпечних факторів під час проведення навчального процесу.

Фото без описуФото без опису

У своєму виступі cтраховий експерт з охорони праці Чортківського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області В. Побуринний наголосив, що питання охорони праці і безпеки життєдіяльності дедалі є невід’ємною частиною в організації навчально-виховного процесу,  адже дотримання встановлених норм та правил з охорони праці – це одна з найважливіших складових її ефективної діяльності.

Чортківське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області спільно з управлінням освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради ініціює та  долучається до проведення конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», присвяченого Дню охорони праці в Україні,  який відзначається щорічно 28 квітня – у Всесвітній день охорони праці згідно з Указом Президента України. Конкурс  стартує 15 лютого 2019 року,  підсумки та нагородження переможців  відбудеться 26 квітня 2018 року.

 

Начальник Чортківського

відділення управління виконавчої

дирекції Фонду соціального страхування

України в Тернопільській області                                   Л.В.Борова 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь