A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

26 березня відбулася зустріч голів ОСББ з Регіональним координатором ПРООН

Дата: 27.03.2019 11:54
Кількість переглядів: 615

       26 березня в залі засідань Заводської селищної ради, за ініціативи селищного голови Людмили Павлінської відбулася зустріч голів ОСББ смт.Заводське з Регіональним координатором ПРООН з досягнення Цілей сталого розвитку у Тернопільській області Ігорем Стефанівим та консультантом проекту  ЄС/ПРООН «HOUSES»  Михайлом Мельником.  

       Координатори Програми надали інформацію про можливість в рамках проекту Європейського Союзу Програми Розвитку Організації Об’єднаних Націй «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (UNDP HOUSES) отримати підтримку об'єднанням співвласників багатоквартирних будинків у їх організаційному становленні та впровадженні енергоефективних рішень.

       Спікери дали конкретні рекомендації, як керівникам  ОСББ ефективно співпрацювати з ПРООН. Перш за все потрібно зареєструватися на сайті UNDP Україна. Як результат ОСББ зможуть отримати не лише інформаційну підтримку, а й реальну можливість зекономити 50-80 відсотків власних коштів впроваджуючи енергоефективні заходи за кошти ЄС та Фонду енергоефективності України.

      На зустрічі також був присутній Віктор Гордієнко, начальник КП «Чортківського ВУВКГ», який  порушив питання щодо встановлення загально будинкових засобів обліку води. Це дасть змогу вимірювати об'єми всієї води, спожитої в будівлі. Тобто, саме за такими показниками визначатиметься, скільки всього води використовували всі споживачі в будинку. Цей обсяг необхідно «розподілити» між споживачами в будинку - тобто, визначити, хто скільки послуг отримав і скільки має за них заплатити. Саме для цього і використовуватимуться квартирні лічильники.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь