A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Лабіринт емоцій

Дата: 22.10.2019 15:06
Кількість переглядів: 754

Чи може розвиватися туризм в селі? Може!
Про це свідчить відкриття цього року 10 жовтня проекту "Лабіринт емоцій"
Панувала неймовірна атмосфера.
Розпочали відкриття туристичного маршруту від першого інформаційного стенду (остання автобусна зупинка с. Угринь), де місцевий житель Петро Липовий розповів про екологічно – туристичні маршрути до гори Галілея, урочища Вурвана та Угринської печери. Ідучи стежками зустрічалися залишки викопних скам’янілостей.
Після чого група юних і вже зовсім дорослих туристів відправилися екологічно – туристичним маршрутом на гору Галілея, де знаходиться оглядовий майданчик з якого видно краєвиди села Угринь та вражаюче русло річки Серет. Дорогою дізнались від Петра Липового про будівництво церкви Успіння Пресвятої Богородиці та ікону Неутомимої Помочі, про історичну спадщина села, яка передається від покоління до покоління.
Працівники та студенти Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ презентували види туризму, які можна запровадити в селі. Розповіли про захопленість проектом та дали кілька порад для подальшого життя туризму на місцевості. Всі бажаючі зробили кілька селфі та подалися екологічно – туристичними стежками до самої печери.
На території біля печери Угринь учень Заводської ЗОШ Тарас Мотрюк розповів про те, як він взяв участь у конкурсі туристичних маршрутів «МІСЕ-туризм 2019» в Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ТНЕУ та виграв подорож по Європі.
Діти Угринської ЗОШ розповіли легенду про печеру, її походження, геологічні дані та ще багато цікавого.А в саму печеру повели представники Клубу спелеологів "Кристал", де на всіх туристів дивилися маски з різними емоціями, цікаво було знайти свою маску емоції, ту яка залишилась після вражень від печери.
Цей проект не був би реалізований, якщо б не щира підтримка програми DOBRE.
Велика подяка всім організаторам цього проекту найперше – це програмі DOBRE та ФРГО «ЗУРЦ», ГО «Центр громадських ініціатив «Від ідеї до успіху», Тетяні Бойчук, Андрію Мельничуку, Жанні Габруській, Наталії Порхун, Володимиру Плішці, Петру Липовому, Чортківському ВПУ, Чортківскому інституту ТНЕУ, КП «Заводське – 2010», піцерії «Ретро». Дякуємо усім учасникам відкриття проекту «Лабіринту емоцій», за їх щирі емоції радості, захоплення та віру, що туризм буде в с. Угринь.
Ми любимо та пишаємося тобою Угринь…Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь