A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

УЧАСТЬ У НАВЧАЛЬНІЙ НАРАДІ

Дата: 11.01.2020 11:21
Кількість переглядів: 365

Спеціалістами Чортківського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області надається різнобічна організаційно-консультативна  і методична допомога страхувальникам.

         10 січня 2020 року прийнято участь у прийомі  громадян у Заводській селищній об’єднаній територіальній громаді.

На нараді із колективом Заводської комунальної школи естетичного виховання – центру народної творчості Заводської селищної ради  розглянуто  питання  дотримання вимог чинного законодавства з охорони праці, профілактики виробничого травматизму та професійного захворювання  та наголошено на важливості функціонування комісії установи із страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, на яку покладено завдання із перевірки дотримання застрахованими особами режиму лікування,  дотримання хворими призначеного режиму лікування, аналізу та внесення пропозицій щодо зниження рівня захворюваності, інформування застрахованих осіб про порядок отримання   реабілітаційного лікування.

          Планування, механізми реалізації та джерела фінансування профілактичних заходів забезпечують  рівень  культури охорони праці в установі  та є запорукою збереження життя та здоров’я  працівників.

          Важливим напрямком роботи служби страхових експертів є  проведення профілактичних заходів із запобігання нещасним випадкам на виробництві  та професійним захворюванням,  контроль за  створенням  належних умов  праці роботодавцями,  забезпечення гідної і безпечної  праці.

          Вкладаючи кошти у створення безпечних та нешкідливих умов праці, забезпечивши функціонування системи управління охороною праці в установі, роботодавець заощаджує кошти страхувальників, убезпечує їх від травм і каліцтв, береже їхнє здоров’я  та життя.

         Участь у спільних заходах із роботодавцями  Чортківського відділення Фонду дає змогу донести до страхувальника статутні напрямки роботи Фонду соціального страхування, обговорити проблемні питання та визначити шляхи вирішення порушених питань.

 

В.Побуринний, страховий експерт з охорони праці Чортківського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь