A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Із святом Трійці.

Дата: 07.06.2020 08:10
Кількість переглядів: 443

Фото без опису

Заводська об’єднана територіальна громада , зокрема її голова – Людмила Павлінська, щиросердечно вітає вас із святом Трійці!

Традиційно цей день вважається початком історії церкви, коли Господь відкрив апостолам повноту своєї слави у триєдинствi: Бога-Отця, Бога-Сина i Святого Духу. Ця велична основа нашої духовності та віри - яка у всі часи допомагала людині зберігати свою гідність та пошану до оточуючих.

Свою першу назву свято отримало на честь сходження Святого Духа на апостолів, яке обіцяв їм Христос ще перед своїм Вознесінням.

 Сходження Святого Духу символізує піклування всіх Облич Триєдиного Бога про світ: Бог Отець творить світ, Бог Син спокутує людей від рабства дияволу, Бог Дух Святий освячує світ через Церкву і проповідь віри для всіх народів.

 У євангельській традиції сходження Святого Духу описується як полум'я, язики якого оточили кожного з апостолів, після чого вони виявили "дар мов" - стали розмовляти різними, не відомими їм раніше мовами. Таким чином, вони отримали можливість проповідувати віру Христову в різних куточках світу. Саме тому День Святої Трійці іменується також днем народження християнської церкви.

 У світле свято Трійці приберіть житло від сміття і непотрібних речей, а серце і душу – від образ, смутку і зневіри. Прикрасьте свій дім зеленими, пахучими травами, а життя – любов’ю, терпінням і милосердям.

Нехай же разом із Трійцею у ваші родини прийде мир, щастя, радість, спокій та Божа благодать. Нехай це свято надихне вас на добрі справи і наповнить ваші серця всепрощенням та любов'ю до ближніх, дарує кожному сімейний затишок і добробут, несе щастя і впевненість у майбутньому.

#zavodskagromada #заводськагромада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь