A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Позитивна відповідь від Мінрегіону - перше велике досягнення, але не останнє!

Дата: 22.06.2016 16:03
Кількість переглядів: 970

Фото без опису

21 червня 2016 року Заводська селищна рада отримала погодження  комісії Мінрегіону на проект «Капітальний ремонт ділянки вул. Галицька в смт. Заводське Чортківського району Тернопільської області. Коригування. Зміни та доповнення», який може реалізовуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури ОТГ.  

З’ясувавши деякі робочі моменти, нарешті можна буде розпочати реалізацію проекту.

 

Але перед цим довгі три місяці тривала підготовка пакету документів по проекту. Перш за все виконавчий комітет Заводської селищної ради оформив проектну заявку та подав її на розгляд Тернопільської ОДА. Протягом 5 дні адміністрація розглянула проект та  надала свій висновок. Після цього весь пакет документів, Заводська селищна рада направила спеціально утвореній комісії при Мінрегіоні, від якої залежало погодження проектної заявки.  Кошти субвенції мають використатися до кінця року. Оскільки вдалося вчасно організувати процес подання відповідних документів, маємо можливість своєчасно та в повному обсязі реалізувати проект «Капітальний ремонт ділянки вул. Галицька в смт. Заводське Чортківського району Тернопільської області. Коригування. Зміни та доповнення»  з  розвитку інфраструктури.

 

Варто зазначити, що ЗУ «Про державний бюджет України на 2016 рік» на розвиток інфраструктури  всіх ОТГ України передбачено субвенцію у розмірі 1млрд. грн.. Розподіл субвенції здійснювався в залежності від площі території громади та кількості сільських жителів. Чим більша кількість сільських жителів та площа громади, тим більший осяг субвенції. Субвенція надається для створення, модернізації інфраструктури ОТГ та може спрямовуватися на нове будівництво, реконструкцію, капітальний ремонт об’єктів інфраструктури, що належать до комунальної форми власності. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь