Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Колегія Пенсійного Фонду України

Дата: 10.02.2017 16:12
Кількість переглядів: 891

Фото без опису

9 лютого в м. Чортків відбулася виїзна колегія Пенсійного фонду України під керівництвом Голови правління Зарудного Олексія Борисовича за участі: начальника головного управління ПФУ у Тернопільській області Москаликом І.І., заступника голови Тернопільської ОДА Юриком Ю.З., начальника управління ПФУ в Чортківському районі Ситником Б. Г., головою Чортківської РДА Сташковим М.Ф., та головою Чортківської районної ради Шепетою В.М. Також на колегії була присутня голова Заводської об’єднаної територіальної громади Павлінська Л.Р.
В ході колегії підвели підсумки роботи органів ПФУ в Тернопільській області за 2016 рік щодо виконання завдань по наповненню бюджету Фонду та стану пенсійного забезпечення жителів області, обговорили організацію роботи щодо легалізації заробітної плати та захисту прав застрахованих осіб. 
Також одним із питань, якому було виділено достатньо багато часу було питання співпраці ПФУ з об’єднаними територіальними громадами області. Зокрема, по цьому питанні виступила Людмила Романівна, яка проінформувала присутніх про розпорядок роботи та прийом громадян спеціалістами Управління в Заводській селищній раді, про інформаційний куток Пенсійного фонду України, який містить інформацію про види пенсій, їх розмір, зміни в пенсійному законодавстві. Крім того, голова Заводської громади наголосила, що селищна рада виступила з пропозицією створення постійного робочого місця спеціаліста з пенсійного забезпечення безпосередньо в приміщенні селищної ради. «Громада готова профінансувати витрати, а всі організаційні питання, особливо мережевий зв’язок з самим управлінням, можна вирішити спільними зусиллями» - зауважила Людмила Романівна. 
Завершилась колегія виступом Голови правління Зарудного О. Б. стосовно «Стратегії модернізації пенсійного фонду на 2017 рік», метою якої є забезпечення у пенсійному фонді європейських стандартів функціонування та надання послуг, зміцнення фінансової стабільності, підвищення прозорості діяльності, оптимізації рівня адміністративних видатків.

Фото із сайту Пенсійного Фонду України та Чортківської РДА.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь