A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

ІІ Форум об'єднаних територіальних громад

Дата: 13.12.2017 16:18
Кількість переглядів: 1005

3-4 грудня Заводський селищний голова перебувала в м.Києві на двох різних, але водночас дуже важливих заходів для всіх ОТГ України.


3 грудня Людмила Романівна взяла участь у Загальних зборах членів Асоціації об'єднаних територіальних громад України, де крім робочих і стратегічних питань відбулося підписання двох меморандумів про співпрацю - з Міністерством молоді та спорту України та Товариством дослідників України.
4 грудня Людмила Романівна взяла участь у ІІ Всеукраїнському Форумі об'єднаних громад під патронатом Прим'єр-міністра та Уряду України "Ініціативи, що змінюють життя". 
Відкрив Форум Президент України Петро Порошенко, який у своєму виступі зазначив, що він надзвичайно задоволений успіхами реформи децентралізації, і як підтвердження цьому наголосовив, що "державна підтримка проектів місцевого самоврядування у 2018 році складе 18,5 млрд грн.".
Також до учасників звернувся Прим'єр-міністр Володимир Гройсман, що запропонував "ліквідувати дублювання функцій місцевих рад та адміністрацій і оновити нормативну базу із адмінтериторіального устрою" та Голова Верховної Ради України Андрій Парубій.
Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко наголосив, що "від громад сьогодні очікують нових проектів, які в першу чергу повинні бути спрямовані на зміну якості послуг, які відповідатимуть стратегіям розвитку громад і спрямовуватимуться на покращення освітніх послуг, дошкільних, медичних, адміністративних тощо».
Загалом, захід пройшов надзвичайно активно, цікаво та результативно. Людмила Романівна особисто поспілкувалася з Геннадієм Зубком, а також дала інтерв'ю 5 каналу, яке можна було переглянути у вечірніх новина каналу.

Фото без опису

 

Більше інформації про Форум можна також прочитати на сайті :
http://decentralization.gov.ua



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь