A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Громадські збори в селі Угринь

Дата: 10.05.2017 16:30
Кількість переглядів: 717

Фото без опису

7 травня голова Заводської ОТГ Павлінська Л.Р. провела дуже активний та продуктивний день. Після поминального молебеня до Дня пам’яті та примирення в с.Угринь відбулися громадські збори. На них обговорювалися питання, які на даний час є найбільш важливі для жителів села. Так, присутні одноголосно проголосували за передачу на баланс селищної ради грейдера та територію колишнього току, необхідність реконструкції будинку культури, в якому планується облаштування ФАПу й аптечного пункту, кабінету старости, Укрпошти, переобладнання бібліотеки та врешті-решт опалення приміщення загалом. Також жителі села позитивно відгукнулися на пропозицію т.в.о. старости Плішки Володимира Петровича облаштувати бруківкою територію навколо пам’ятника Героям Небесної Сотні та загиблим у Другій світовій війні. 


Наступним питанням, яке обговорили було бачення жителів проведення благоустрою села. В ході обговорення угринчани висловили прохання до селищної ради посприяти ліквідації стихійних смітників, які накопичувалися довгими роками і станом на сьогодні потребували залучення спеціальної техніки (бульдозера, екскаватора, вантажної машини). Людмила Романівна безсумнівно погодилася на прохання, а у свою чергу попросила жителів всіх без виключень заключити договір з комунальним господарством громади на вивезенням сміття з кожного господарства. Також під час обговорення дійшли до спільного бачення ремонту дороги по селі і самого болючого питання відведення дощових потоків води. 


Два питання, а саме розміщення стадіону в селі та місце встановлення дитячого майданчика, які були винесенні на обговорення було вирішено перенести на наступні громадські збори з більшою кількістю молоді та батьків малолітніх дітей. 
Ще одним із важливих питань, що було винесено на зустріч було спільне з перевізником обговорення графіку перевезення по маршруту Чортків-Угринь, який в ході дискусії відкорегували для зручності жителів, які щодня користуються громадським транспортом, а також місце встановлення автобусної зупинки в селі.


 Наприкінці зустрічі Людмила Романівна запросила всіх присутніх і жителів Угриня загалом на Родинний бал, який відбудеться 14 травня в будинку культури смт. Заводське де, до слова, будуть виступати і юні співаки з села.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь