A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

"Інтелект України" - новий освітній проект. Заводська ОТГ виклик прийняла.

Дата: 19.05.2017 16:38
Кількість переглядів: 858

Фото без опису

У зв'язку з тим, що різноманітні технології в даний час активно розвиваються, в даному огляді ми знову хочемо поговорити про те, що таке інтелект. Інтелект - це розумові здібності людини, рівень розумового розвитку, що визначає його діяльність, вміння здобувати нові знання й ефективно їх застосовувати в повсякденній діяльності.

Фото без опису

 Ми уже писали раніше, що у Заводській ЗОШ І-ІІІ ступенів з нового навчального року розпочинається впровадження проекту нової навчальної програми «Інтелект України», який спрямований на пошук, навчання та виховання здібних і обдарованих дітей. Для його реалізації з батьками майбутніх першокласників було проведено роз’яснювальну роботу, а також запропоновано подумати про те, щоб спробувати дитині навчатися по новій програмі. Реакція батьків не заставила довго чекати. Вже досить скоро з'явилися заяви-згоди батьків, які не тільки впевненні у своїх дітках, а готові до змін і викликів сучасних реалій, зокрема в освіті. А цього тижня у Заводській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулися перші співбесіди з дітьми в присутності батьків. Хочеться зазначити, що маленькі майбутні учні із задоволенням включалися в роботу, відповідали на питання психолога, робили висновки, висловлювати свої судження, творчо працювали з матеріалом. 

Фото без опису

Важливим моментом проекту є формування емоційно-позитивного стану дитини в процесі навчання. Головне – набуття нею необхідних навичок роботи з інформацією, аналізу, гнучкого творчого мислення, самоконтролю та самооцінки, швидких реакцій, раціональної організації навчальної праці. Тому робота з дітьми тільки розпочалася і до старту навчального року діти ще не один раз будуть зустрічатися із своєю майбутньою першою вчителькою, один з одним, щоб пройти всі етапи так званого «притирання» і зустріти навчальний рік готовим до пізнання нового.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь