A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Відкриття Тернопільського центру розвитку місцевого самоврядування

Дата: 21.07.2017 16:47
Кількість переглядів: 1042

Сьогодні відкрився Тернопільський центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» і Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України (Мінрегіон). 
Участь у офіційному відкритті регіонального центру взяли перший заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В’ячеслав Негода, секторальний менеджер з питань децентралізації Представництва Європейського Союзу в Україні Домінік Папенгайм, заступниця директора Програми «U-LEAD з Європою» від GIZ Александра Фелінгер, голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна, представники громад Тернопільської області в тому числі і Людмила Романівна Павлінська, голова Заводської ОТГ тощо.

У своєму вітальному слові Вячеслав Негода зазначив: «Ми вдячні нашим європейським партнерам за підтримку реформи децентралізації, а також за створення цих регіональних центрів. Я впевнений, що цей центр в Тернополі, як і інші, стане тим місцем для об'єднаних громад та місцевої влади, де вони зможуть спільно працювати над розвитком свого регіону на користь українських громадян».
«Європейський Союз, як і раніше, налаштований підтримувати Тернопільську та всі області України на шляху подальшої децентралізації на всіх рівнях: надавати поради політикам, а також надавати практичну підтримку мерам та місцевим громадам. Регіональні центри є дуже важливими платформами для забезпечення просування реформ знизу догори. Варто зазначити, що через U-LEAD ми також створюємо та відновлюємо сотні центрів надання адміністративних послуг по всій Україні», - сказав Домінік Папенхайм.

Центр розвитку місцевого самоврядування (ЦРМС) є некомерційною установою з 24 регіональними центрами, створеною для зміцнення потенціалу українських державних і місцевих органів влади на центральному, регіональному та місцевому рівнях у тісній співпраці з Мінрегіоном.

Інформація з сайту: http://donors.decentralization.gov.ua/…/5971f6ec6783ec765fd…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь