Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Збори жителів села Угринь

Дата: 28.12.2016 16:52
Кількість переглядів: 1057

Фото без опису

25 грудня в селі Угринь відбулися збори жителів. Були присутні понад 60 жителів, а також староста села, представники селищної ради.
На зборах, головним питанням був звіт голови Заводської селищної ради Павлінської Л.Р. про проведену роботу в селі за 2016 рік. Людмила Романівна детально та в цифрах розповіла про основні види робіт, які були зроблені, зокрема: вуличне освітлення (сума фінансування 60тис.грн.), вивезення ТПВ (51920 грн.), встановлення контейнерів для пет.тари (4300 грн.), встановлення бруківки на подвір’ї школи (68 тис.грн.), косметичний ремонт санвузла в ДНЗ «Подолянка» (44 тис.грн.), встановлення контейнерів для сміття та обслуговування сільського цвинтаря (17 тис.грн.), встановлення сцени (11 550 грн.), облаштування зупинки (30 тис.грн.), роботи по розгортанні снігу (6 тис.грн.), святкування дня села (8 тис.грн.), закупівля дерев і квітів біля будинку культури (5 тис.грн.), наймання грейдера (8600 грн.), косіння трави (1500 грн.), закупка цементу (1500 грн.), фінансування футбольної команди села (1400грн.), благодійна допомога від ТзОВ «Радехівський цукор» (труби на ворота, новорічні подарунки для дітей).
Також в ході зборів були висвітлені основні проблемні питання села Угринь та плани на 2017 рік. Павлінська Л.Р. серед пріоритетних і першочергових завдань для виконання виокремила поточний ремонт дороги по селі, ремонт ФАПу, освітлення вулиць. Також жителі Угриня звернулися до голови за допомогою у вирішенні питання не виплати коштів за оренду земельних паїв Агрохолдингом «Мрія». Людмила Романівна пообіцяла, що в найближчий період відбудеться зустріч з представниками підприємства і це питання буде вирішено. Крім того, в ході зборів обговорили проблему стану дороги, яка веде до села, голова громади повідомила про співфінансування місцевого бюджету громади з облавтодором ремонту цієї дороги, яке стане можливим у 2017 році.
Загалом зустріч пройшла у хорошій атмосфері, жителі села здебільшого задоволені реформою децентралізації, роботою голови громади та старости, розвитком села за 2016 рік - цьому підтвердження результати робити і позитивні плани на майбутнє.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь