A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Партнерство без кордонів

Дата: 20.05.2016 16:57
Кількість переглядів: 859

Фото без опису

Нещодавно делегація із Заводської ОТГ на чолі із Заводським селищним головою Павлінською Л.Р. в рамках проекту «Партнерство без кордонів» та за сприяння громадської організації «Центр розвитку молодої громади та міжнародного партнерства «Ініціатива» побували в Республіці Польща.

Робочий візит тривав кілька днів, з 11 по 15 травня, в ході якого було проведено ряд зустрічей з представниками місцевого самоврядування. З метою вивчення та впровадження успішного польського досвіду, що стосується реформи децентралізації, становлення конкурентноспроможності громади члени делегації відвідали Gminu Proszckow.

Приємно вразив теплий прийом бургомістра гміни пані Ружі та інших представників місцевих органів самоврядування, які радо ділилися знаннями та досвідом, розповідали про свої перші кроки на шляху становлення заможної гміни, радили як уникнути перших помилок, наголосили на найважливіших проблемах, які слід вирішувати першочергово.

 Інформація, яку отримали представники Заводської селищної ради є необхідною, важливою та актуальною на сьогоднішній день. Маємо на меті побудувати міцні мости дружби, взаєморозуміння, підтримки з польськими колегами, розвивати тісну співпрацю та в недалекому майбутньому підписати угоду про партнерство між гміною Prosckov та Заводською ОТГ, що дасть змогу  створювати та реалізовувати спільні проекти та програми. 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь