Заводська територіальна громада
Тернопільська область

22 грудня відбулася семінар-нарада, в якій взяли участь селищний голова Людмила Павлінська, начальник фінансово управління Оксана Орлик та спеціаліст Тетяна Яськова.

Дата: 22.12.2020 09:56
Кількість переглядів: 4589

22 грудня відбулася семінар-нарада, в якій взяли участь селищний голова Людмила Павлінська, начальник фінансово управління Оксана Орлик та спеціаліст Тетяна Яськова.

Нараду провів начальник управління соціального захисту населення Чортківської районної державної адміністрації Володимир Цвєтков.

Фото без опису

На порядок денний було винесено наступний перелік питань:

Про заключення угод про співфінансування між об’єднаними територіальними громадами і Чортківською районною радою;

Про організацію та забезпечення діяльності ОТГ у сфері соціального захисту населення відповідно до Методичних рекомендацій щодо впровадження інтегрованої системи соціального захисту, затверджених Наказом Мінсоцполітики України від 25.02.2019 №282;

Про надання адміністративних послуг соціального характеру мешканцям ОТГ з 1 січня 2021 року відповідно до Постанови КМУ від 28.10.2020р. №1035 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України»; щодо впровадження програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада» в режимі дослідно-промислової експлуатації; а також питання різне:

Про складання актів обстеження матеріально-побутових умов сім’ї для призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям уповноваженими особами ОТГ;

Про скасування довідки про склад сім’ї відповідно до наказу Мінсоцполітики України від 17 липня 2019 року № 1106 «Про внесення Змін до Інструкції щодо порядку оформлення і ведення особових справ отримувачів усіх видів соціальної допомоги».

Наказом № 1106 закріплено функції об’єднаних територіальних громад (як фронт - офісів) під час прийняття заяв і необхідних документів для призначення державних допомог безпосередньо та передбачено можливість призначення (відмови у призначенні) заявнику органом соціального захисту населення районного рівня соціальної допомоги на підставі електронного документа, сформованого уповноваженою особою ОТГ.

З метою надання адміністративних послуг соціального характеру мешканцям громади із застосуванням електронного документообігу Міністерством соціальної політики України впроваджується програмний комплекс «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада» з 1 березня 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь