A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Заводської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Заводської селищної ради Чортківського району Тернопільської області

Дата: 11.05.2021 15:16
Кількість переглядів: 796

                                               Додаток 1

до розпорядження Заводського

селищного голови

від 30.04.2021 № 21-од                   

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора   Заводської загальноосвітньої школи

І-ІІІ ступенів Заводської селищної ради

 Чортківського  району Тернопільської області

 

         Відповідно до розпорядження Заводського селищного голови від 30 квітня 2021 року № 21-од «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Заводської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Заводської селищної ради Чортківського району Тернопільської області»,  з метою забезпечення проведення конкурсного відбору на посаду директора комунального закладу загальної середньої освіти у порядку, передбаченому статтею 39 Закону України «Про повну загальну середню освіту» оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора Заводської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Заводської селищної ради Чортківського району Тернопільської області за адресою: Тернопільська область, Чортківський район смт. Заводське, вул. Галицька,5

 Умови оплати праці директора Заводської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Заводської селищної ради Чортківського району Тернопільської області: відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти України від 15 квітня 1993 року № 102, наказу Міністерства освіти і науки України від 26 вересня 2005 року № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ».

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на вакантну посаду директора Заводської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Заводської селищної ради Чортківського району Тернопільської області:

- є громадянином України,

- вільно володіє державною мовою,

- має вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста),

- стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років (крім керівників приватних, корпоративних закладів освіти).

Для участі у конкурсі подаються такі документи:

1)  заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

2)  автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

3)  копія паспорта громадянина України;

4) копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

5) документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

6) копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;

7) довідка про відсутність судимості;

8) довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

9) мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.

Визначені у цьому пункті документи подаються особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою) до конкурсної комісії у термін з 12 травня 2021 року до 11 червня 2021 року.

Документи подаються до гуманітарного відділу Заводської селищної ради за адресою:   вул.  Чарнецького, буд.7, смт. Заводське, Чортківський район, Тернопільська область, 48523, головному спеціалісту гуманітарного відділу Заводської селищної ради Горбунову Ярославу Олексійовичу.

Уповноважена особа, Горбунов Ярослав Олексійович (тел.0979134625, ел.адреса: zavodske48523@ukr.net ) надає інформацію про конкурс та приймає документи для участі в конкурсі за описом, копію якого надає особі, яка їх подає.

        Проведення конкурсного відбору  на заміщення вакантної посади  директора Заводської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Заводської селищної ради Чортківського району Тернопільської області розпочинається 24 червня 2021 року. Місце початку конкурсного відбору: вул.  Чарнецького, буд.2, смт. Заводське, Чортківський район, Тернопільська область (зал засідань селищної ради).

Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:

- перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, зокрема  Закону України "Про освіту", Закону України «Про повну загальну середню освіту» та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти (письмове тестування );

- перевірки професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання ;

- публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку Заводської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Заводської селищної ради Чортківського району Тернопільської області, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

        Протягом трьох робочих днів з дня оприлюднення рішення про переможця конкурсу начальник гуманітарного відділу Заводської селищної ради призначає переможця конкурсу на посаду директора Заводської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Заводської селищної ради Чортківського району Тернопільської області та укладає з ним строковий трудовий договір (контракт строком на шість років, а для особи, яка призначається на посаду керівника закладу загальної середньої освіти вперше – строком на два роки).

 

Перелік питань

для перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти (враховуючи наказ Міністерства освіти і науки України № 654 від 19 травня 2020 року «Щодо примірного переліку питань»)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь