A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Сьогодні відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На обговорення було винесено питання щодо епідемічної ситуації в умовах поширення COVID-19.

Дата: 22.10.2021 10:28
Кількість переглядів: 3767

Сьогодні відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На обговорення було винесено питання щодо епідемічної ситуації в умовах поширення COVID-19.

Фото без опису

 З доповіддю виступав головний лікар КНП «Заводський ЦПММСД» Ігор Білецький. Він повідомив про лабораторно підтверджені випадки захворюваності COVID-19 на території Заводської громади та про роботу найближчих закладів охорони здоров’я, які наразі перевантажені. За словами лікаря, щоб виробити колективний імунітет, потрібно вакцинуватися, адже це необхідний захід в умовах епідемії, яка все ще триває. Наразі Ігор Білецький відзначає збільшення активності охочих вакцинуватися, але все ще вказує на недостатній відсоток вакцинованих (близько 30% від усіх жителів громади).

 Керуючись доповіддю Ігоря Білецького та протоколом позачергового засідання Тернопільської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайної ситуації при обласній державній адміністрації, комісія вирішила встановити на території Заводської ТГ з 00:00 год. 25 жовтня 2021 року наступні обмеження:

1? Усі заклади працюватимуть за умови наявності підтверджуючих документів у 100% працюючого персоналу та відвідувачів закладу (на вибір):

- документ про здійснення вакцинації (????жовтий або ????зелений сертифікат);

- негативний результат тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції, яке проведене не більш як за 72 години;

- екпрес-тест на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, який проведений не більш як за 48 годин до здійснення заходу чи відвідування закладу;

- документ від лікаря про наявність протипоказань до вакцинування.

2? Заклади, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (бари, ресторани, кафе тощо), можуть працювати за умови заповненості відвідувачами приміщення не більше як на 50% (максимум 4 людини за одним столом, відстань між столами – 1,5 м).

3? Суб’єкти господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування, можуть працювати лише за умови одночасного перебування відвідувачів у кількості, що не перевищує норми 1 людина на 10 м2 площі закладу, яка використовується під обслуговування відвідувачів, та за умови наявності в них одного з підтверджуючих документів (див. пункт 1).

4? Приймання відвідувачів закладів культури може здійснюватися за умови заповненості не більше 50% або з розрахунку 1 людина на 10 м2 площі закладу, яка використовується під обслуговування відвідувачів.

5? Масові заходи можуть бути проведені тільки за умови наявності одного з підтверджуючих документів (див. пункт 1). Максимальна кількість учасників заходу – 50 осіб.

 Крім того, згідно рішення комісії, загальноосвітні навчальні заклади та Заводська школа естетичного виховання – центр народної творчості переходять на дистанційну форму навчання з 1 по 14 листопада 2021 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь