A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Гуманітарний відділ Заводської селищної ради оголошує конкурс на заміщення посади директора  Центру культурних послуг Заводської селищної ради Чортківського району Тернопільської області

Дата: 26.11.2021 10:15
Кількість переглядів: 702

Відповідно до ст.ст. 211–215 Закону України “Про культуру” від 14.12.2010 № 2778-VI (зі змінами),  наказу Тво начальника гуманітарного відділу від 24.11.2021 року №55-од «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Центру культурних послуг Заводської селищної ради Чортківського району Тернопільської області» гуманітарний відділ Заводської селищної ради оголошує конкурс на заміщення посади директора  Центру культурних послуг Заводської селищної ради Чортківського району Тернопільської області (далі – Центр).

Фото без опису

Кваліфікаційні вимоги до претендента на посаду директора Центру:

  • вища освіта
  • стаж роботи у сфері культури не менше трьох років
  • володіння державною мовою
  • здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Обмеження  щодо  кандидатів: керівником комунального закладу культури не може бути призначена особа, яка:

  • за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;
  • має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягомостаннього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення.

Перелік документів, які необхідно подати для участі у конкурсному відборі та строк їх подання:

  • заповнити форму - https://forms.gle/RDz5c5jav2HGCuRa6;
  • заяву про участь у конкурсі;
  • згода на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
  • копію документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;
  • два рекомендаційні листи довільної форми;
  • мотиваційний лист довільноїформи.

Зазначені  документидля участі у конкурсі подаються особисто упродовж 30 днів з 29.11.2021 року до 28.12.2021 року, за адресою: смт. Заводське, вул. Чарнецького, 7 Чортківський район, Тернопільська область, або на електронну пошту: zavodske48523@ukr.net. Інша інформація щодо умов проведення конкурсу, основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається за місцем подання документів.

Перелік документів є вичерпним. Особи можуть надавати інші документи, які, на їх думку, підтверджують професійні чи моральні якості. Особи, які подають документи, відповідають за достовірність поданої інформації.

Кандидата на посаду керівника закладу визначає конкурсна комісія за результатами відкритого публічного конкурсного відбору, обов’язковою умовою якого є публічна презентація кандидатами на посаду керівника закладу проектів програм розвитку закладу на один і п’ять років.

Конкурсна комісія складається з шести членів. По дві кандидатури до складу конкурсних комісій подають члени трудових колективів відповідних закладів культури, громадські організації, що здійснюють діяльність у сфері культури відповідного функціонального спрямування та гуманітарного відділу Заводської селищної ради. Формування персонального складу конкурсних комісій триватиме  протягом 25 днів з дня опублікування оголошення.  Конкурсні комісії проводитимуть перше засідання через 10 днів після закінчення строку приймання документів. На другому засіданні конкурсні комісії проводитимуть співбесіди з кандидатами, під час яких заслуховуватимуться публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури.

Дата початку формування конкурсної комісії – 29 листопада 2021 року.

Конкурсна комісія складається з шести членів:

  • 2 кандидатури від членів трудового колективу;
  • 2 кандидатури від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування;
  • 2 кандидатури від органу управління.

Кандидатури до складу конкурсної комісії від трудових колективів обираються на загальних зборах трудового колективу.

Громадські організації у сфері культури відповідного функціонального спрямування можуть подати по дві кандидатури  до органу управління.

Кандидатури до складу конкурсної комісії від громадських організацій будуть визначатись шляхом жеребкування, проведеним органом управління.

Членами конкурсної комісії можуть бути:

  • незалежні фахівці у сфері культури, публічного або бізнес-адміністрування;
  • члени професійних, творчих спілок, об’єднань, асоціацій, організацій у сфері культури, зареєстрованих відповідно до закону;
  • члени міжнародних об’єднань, асоціацій, організацій у сфері культури.

Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:

  • за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;
  • має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;
  • є близькою особою або членом сім’ї учасника конкурсу чи органу управління;
  • є членом трудового колективу закладу культури, на посаду керівника якого проводиться конкурс.

 

  Заявки до складу конкурсної комісії приймаються до 20 грудня 2021 року за адресою: смт. Заводське, вул. Чарнецького,7 Чортківський район, Тернопільська  область або на електронну пошту: zavodske48523@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь