Заводська територіальна громада
Тернопільська область

На Чортківщині є більше 20 вакансій для освітян

Дата: 01.09.2023 13:49
Кількість переглядів: 299

1 вересня – День знань. В Україні працює майже 800 тисяч педагогів, вихователів, майстрів виробничого навчання, науково-педагогічних працівників і управлінців закладів освіти. Вони виховують мільйон дошкільнят, навчають п’ять мільйонів школярів, викладають майбутній фах трьом мільйонам студентів.

Цьогоріч роботодавці подали в Чортківську філію Тернопільського обласного центру зайнятості понад 50 вакансій у сфері освіти, які оперативно укомплектовуються.

На 31 серпня 2023 року за даними філії актуальними є понад 20 пропозицій роботи, найбільше у закладах загальної середньої освіти.

Роботодавцям потрібні вчителі: математики, інформатики, іноземних мов, фізики, історії, музики та ін. Також є робота для психологів, асистентів вчителів; вихователів; помічників вихователів, тощо.

Аби набути додаткових компетентностей за спрямуванням служби зайнятості освітяни зі статусом безробітного можуть підвищити свою кваліфікацію за напрямами: «Іноземні мови (англійська, німецька (польська) мова)» (термін навчання 1,7 міс.), «Комп’ютерні інформаційні технології (англійською мовою)» (1,7 міс.) - в Західноукраїнському національному університеті.

Для вчителів (осіб різних категорій - за віком, ВПО, УБД та учасники АТО, особи з інвалідністю та ін.) буде цікавим навчання за безоплатними ваучерами.

За більш детальною інформацією зверніться у Чортківську філію Тернопільського обласного центру зайнятості, в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) або за тел. «гарячої лінії» - 0635765756.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь