A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Нарада з питань вивезення побутових відходів

Дата: 14.06.2017 17:20
Кількість переглядів: 1111

13 червня 2017 року у приміщенні Заводської селищної ради під головуванням голови ради Людмили Романівни відбулась нарада із головами ОСББ селища Заводське. 

Основна мета зустрічі вирішення питання вивезення побутових відходів в громаді та військові навчання з територіальної оборони.
Так як, з 28 червня по 08 липня 2017 року на території Заводської селищної ради на базі Чортківського ВПУ планується навчання та тренувальний збір загонів територіальної оборони трьох районів (Чорктівського, Борщівського, Заліщицького), то з метою оповіщення головам ОСББ роздали повістки для вручення задля явки військозобов’язаних (учасників загону тероборони) для проходження медичного огляду. 
Другим важливим питанням було питання вивезення побутових відходів. Заводська селищна рада 02 червня 2017 року оголосила конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Заводської об’єднаної територіальної громади. Розпорядженням голови від 01 червня 2017 року було утворено робочу групу із визначення місць для облаштування спеціально обладнаних майданчиків для розміщення контейнерів зі збору побутових відходів на території Заводської ОТГ. Ця робоча група проведе обстеження та надасть пропозиції виконавчому комітетові Заводської селищної ради щодо обладнання майданчиків для встановлення сміттєвих баків.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь