Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Нові здобутки громади

Дата: 18.03.2017 17:22
Кількість переглядів: 947

Фото без опису

Повернути любов до спорту та інтерес до занять фізичною культурою, сприяня зміцненню здоров’я дітей, допомога активним і вмотивованим дітям займатись спортом, а небайдужим тренерам розвивати та пропагувати свої види спорту. Добитися такої благородної мети не тай вже й легко, зважаючи на тотальне поширення мережі Інтернет, а особливо надмірне захоплення соціальними мережами та комп’ютерними іграми, але для братів Кличків, спортсменів із світовим іменем та повагою, кращого прикладу для наслідування як вони самі і не треба. Навіть більше, якщо така мета поставлена саме ними, то сумнівів в її досягненні просто не виникає. 


Для розвитку та підтримки спорту Благодійний Фонд Братів Кличків, мотивуючи українську молодь до самореалізації, гордості за себе та свої спортивні досягнення, кожного року проводить Всеукраїнську акцію «Посилка Успіху». Щоб взяти в ній участь потрібно не так уже й багато: зняти відео про те, як тренується твоя спортивна секція, завантажати ролик в Інтернет, зареєструватися на сайті Фонду, заповнити заявку із посиланням на відео, відправити її організаторам та очікувати на результат. 


Багато роботи? Навряд чи, якщо винагородою за це буде приз у вигляді реальної посилки від Фонду братів Кличків із набором нового спортивного обладнання для тренувань. Тому, за ініціативи Л.Р.Павлінської, цю ідею з радістю підхопила її команда і взялася до роботи. Досить скоро всі необхідні пункти були виконані, і як наслідок – Заводська громада потрапила в число тих 50 закладів України, які Фонд обрав з-поміж 1013 учасників і надіслав «Посилку Успіху». Для підтвердження цього ловіть фото. Надіємось ця «Посилка Успіху» стане новим стимулом для віри у себе кожному з нас, довіри до тих, хто працює на розвиток громади, стимулом працювати ще більше. 


Висловлюємо подяку всім, хто долучився до акції, і особливо Фонду Братів Кличків!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь