Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Засідання робочої групи з питання покращення послуги в галузі культури (яка буде покращуватися в рамках Програми DOBRE)

Дата: 06.11.2017 17:30
Кількість переглядів: 794

Сьогодні, відбулося чергове засідання робочої групи з питання покращення послуги в галузі культури, яка буде покращуватися в рамках Програми DOBRE.

Якщо говорити точніше, то мова йде про встановлення системи теплопостачання в будинку культури смт.Заводське з подашими ремонтними роботами для переведення дітей Заводської комунальної школи естетичного виховання - центру народної творчості в приміщення 2 поверху будинку культури, який буде відповідно переобладнаний під робочі класи. Також, згідно стратегії розвитку Заводської ОТГ на 2017-2025 роки, загалом будинок культури в селищі після реалізації всіх етапів модерназації перетвориться на культурний центр громади. де крім комфортних умов для діяльності школи будуть створенні всі можливісті для  проводення заходів різного типу в будь-яку пору року, де зможуть  розміщуватися різні організації та гуртки для дорослого населення.

На сьогоднішній ж зустрічі було обговорено план подальший дій та про перелік необхідних документів, які потрібно зібрати для того, щоб повноцінно приступити до виготовлення проектно-кошторисної документації. 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь