A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

"Невеликими розмірами, але великими справами" - - коротко про помічника комунальників Заводської ОТГ

Дата: 08.02.2017 17:49
Кількість переглядів: 1011

Фото без опису

Хоча Заводська ОТГ наразі невеличка, враховуючи перспективу розвитку, голова громади Павлінська Л.Р. спільно з депутатським корпусом наприкінці року прийняли рішення про придбання міні-трактора Foton FT 244 вартістю 164 тис.грн. Враховуючи, що кожен населений пункт при приведенні благоустрою постійно потребує людських рук (а саме: влітку частих обкосів трави навколо цвинтарів, на дитячих та спортивних майданчиках, взимку посипки піском дороги та розгортання вузьких її ділянок від снігу, сезонні чистки молодих заростів придорожніх смуг тощо), то доцільність впровадження допоміжної техніки є справою необхідною, тому що використання спеціалізованої техніки в рази підвищує ефективність роботи, заощаджує фінансові та людські ресурси.
Кошти для цього були використанні із залишку субвенції на розвиток інфраструктури громади на 2016 рік (для довідки: саме з цієї субвенції був реалізований проект ремонту частини центральної дороги смт. Заводське), які потрібно було освоїти до кінця року. Крім того додатково за кошти з місцевого бюджету був придбаний напівавтоматичний розкидач піску вартістю 10 тис.грн. та лопата - 16500 грн. 
Як показав початок року інвестиція була корисною – при ожеледиці міні-трактор успішно справився із посипанням дороги в селищі та селі Угринь, сьогодні він прочищає ділянки території громади, куди важко дістатися техніці більш габаритній. 
В планах вже навесні докупити до міні-трактора причіп, щітку, подрібнювач гілок, косарку та кабіну, адже нажаль на цю опцію коштів в минулому році не вистачило.

Фото без опису

(фото з с.Угринь будуть додані згодом)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь