A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Зустрічі в рамках Програми DOBRE

Дата: 26.01.2017 17:49
Кількість переглядів: 926

Фото без опису

В рамках Програми DOBRE (Децентралізація приносить кращі результати та ефективність) Заводську громаду 25 січня відвідали експерти Програми - Баранецький Тарас, Олександр Софій та Wojciech Odzimek. 
Даний візит був своєрідним результатом продовження зустрічі, яка відбувалася в грудні 2016 року, під час якої Баранецький Тарас та Wojciech Odzimek, як представники партнерів Програми, познайомилися з керівництвом та працівниками Заводської селищної ради, депутатським корпусом, активістами селища. Крім того, протягом двох днів вони аналізували різнопланову документацію, ознайомлювалися з інфраструктурою громади. 
Під час вчорашньої зустрічі гості громади продемонстрували присутнім відеопрезентацію на тему «Діагностика стану місцевого розвитку Заводської ОТГ», в якій представили аналіз громади за чотирма критеріями: економічний розвиток, суспільний розвиток, екологічно-збалансований розвиток, прозоре врядування. В кожному із критерій ведучий презентації та один із її співавторів Олександр Софій розповів про громаду в розрізі чотирьох сторін – сильні й слабкі сторони, шанси та ризики громади. Після кожного із слайдів всі присутні могли поспілкуватися по кожному із пунктів, які були виокремлені експертами, могли добавити не враховані пункти або заперечити наявні. 
Результатом зустрічі експертів і присутніх представників громади на чолі з головою Заводської селищної ради Павлінською Людмилою Романівною, стало спільне обговорення та підбиття проміжних підсумків виконаної роботи, експертами Програми відзначено Заводську громаду, як одну з кращих на сьогоднішній день в рамках проведення Програми DOBRE. 
Наступна зустріч, яка має бути ще більш насиченою та продуктивною , заплановано орієнтовно на середину лютого, на якій основним питанням стане початок написання стратегічного розвитку Заводської громади.

Фото без опису   Фото без опису

Презентацію можна буде переглянути вже найближчим часом на сайті в розділі "DOBRE"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь