A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

"Виклики та можливості для жінок в процесі децентралізації" - медіамарафон за участі жінки-голови Заводської об'єднаної територіальної громади

Дата: 13.03.2017 17:58
Кількість переглядів: 1086

Фото без опису

У рамках проекту «Підвищення значущості жінок в Україні та боротьба з гендерними стереотипами у політиці», за активної підтримки посольства Канади, посольства Швеції та міжнародних громадських організацій 11 березня в м.Харків відбувся медійний марафон «Роль жінок у просуванні реформ в Україні». Для участі в панельних дискусіях запросили жінок з усіх куточків нашої країни, зокрема відомих політиків, представників територіальних громад, які займають керівні посади, активістів. Під час марафону відбулося обговорення основних можливостей професійної реалізації жінок в Україні та шляхи вирішення наявних проблем в різних темах: «Роль жінки у відбудові нової європейської України», «Виклики та можливості для жінок в процесі децентралізації», «Застосування інструментів гендерно-орієнтованого бюджетування», «Жінка. Рівний статус – різні ролі. Гендерні аспекти ринку праці», «Квоти: ефективний інструмент гендерної рівності?».

Фото без опису

Запрошеною для виступу про "Роль жінки в процесі децентралізації" була голова Заводської ОТГ Павлінська Людмила Романівна. Вона разом із іншими доповідачами, а саме: в.о. старости Слобожанської ОТГ (Дніпропетровська обл.), колишньою заступницею голови Баштанської ОТГ (Миколаївська обл.,), менеджером з гуманітарних та проектних питань Асканія-Нова ОТГ (Херсонська обл.) та депутатом Веселівської ОТГ (Запорізька обл.) розповіли про себе, своє бачення сучасної жінки в українському суспільстві, про виклики та можливості в процесі децентралізації, які вони пройшли, і над чим продовжують працювати надалі.

Фото без опису

Фото без опису

При закінченні марафону, який до слова транслювався онлайн через ресурс YouTube, всі присутні обмінялися ще й контактами для того, щоб успішно працювати на розвиток України та обмінюватися досвідом під час роботи в майбутньому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь