Заводська територіальна громада
Тернопільська область

УКЛАДЕННЯ ДОГОВОРУ НА ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ -ОБОВ'ЯЗОК КОЖНОГО!

Дата: 28.03.2024 12:27
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

На протязі 26 та 27 березня 2024 року працівниками КП "Заводське 2010" та поліцейським офіцером громади Володимиром Гатало проведено розяснювальну роботу стосовно необхідності заключення договорів на вивезення твердих побутових відходів в селах Угринь та Шманьківчики.

Згідно з п.1 ч.2 ст.7 та ч.1 ст.25 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» індивідуальний споживач зобов’язаний укладати договори про надання житлово-комунальних послуг, зокрема договір про поводження з побутовими відходами у порядку і випадках, визначених законом.

Крім того, згідно Правил благоустрою території Заводської ТГ, затверджених рішенням 25 сесії Заводської селищної ради від 25.07.2017 року №453, громадяни у сфері благоустрою селищної ради зобов’язані, укладати самостійно або разом з іншими громадянами договори на вивезення твердих побутових відходів згідно з вимогами діючих санітарних норм.

Отже, до порушень цих Правил відноситься відсутність у домогосподарстві укладеного договору на вивіз побутових відходів.

При виявленні фактів порушення Правил благоустрою уповноважені органи мають право складати протоколи, в яких фіксуватимуться дані порушення і на підставі яких буде відкриватись адміністративне провадження.

Згідно ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, порушення правил у сфері благоустрою населених пунктів тягне за собою накладення штрафу на громадян від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (340-1360 грн.), на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (850-1700 грн.).

Враховуючи зазначене, звертаємося до всіх жителів громади, у найкоротші терміни укласти договори на вивіз твердих побутових відходів з підприємством, яке займається збиранням та вивезенням ТПВ.

На території Заводської громади послуги з вивезення твердих побутових відходів надає КП "Заводське 2010" , яке знаходиться за адресою смт Заводське вул. Чарнецького,7 мобільний тел. 0978728795.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь