A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Відкриття Тернопільського Регіонального центру підпримки підприємництва

Дата: 28.11.2017 18:02
Кількість переглядів: 862

Фото без опису

Сьогодні Людмила Романівна відвідала офіційне відкриття  Регіонального центру підтримки підприємництва  при структурі департаменту економічного розвитку і торгівлі Тернопільської обласної державної адміністрації у співпраці даного департаменту з проектом «Підвищення інвестиційної привабливості України та конкурентноспроможності регіонів» Міністерства розвитку Республіки Польща.  Участь також взяли керівництво області,представники Департаменту програм підтримки Міністерства розвитку Республіки Польща, представники громад, громадських організацій та бізнесу. 

Основне завдання Центру полягає у наданні безкоштовної інформаційно-консультативної підтримки суб’єктам малого та середнього бізнесу та особам, які мають на меті започаткувати власну справу, щодо правил та умов ведення господарської діяльності, можливостей виходу на нові ринки, участі у проектах та програмах міжнародно-технічної допомоги тощо.

Голова Регіональної ради підприємців Тернопільської області Володимир Гевко зазначив, що  "сьогодні для Тернопільської області дуже корисний успішний досвід Польщі у відкритті Центрів підтримки підприємництва. Адже зараз наша держава перебуває у періоді формування малого та середнього бізнесу".

«Ми розуміємо, наскільки це велика дохідна частина бюджетів багатьох країн, і в Польщі це дуже яскраво видно. Ми з радістю будемо використовувати польський досвід. Будемо це робити в своїх реаліях. А тому такі інформаційні майданчики для початківців-бізнесменів, для саме малого бізнесу є надзвичайно важливі та актуальні. Зі свого боку, з боку бізнесу, який вже має досвід роботи, будемо докладатися до роботи цих центрів в плані менторства, допомоги підприємцям, які хочуть отримати консультації», – підкреслив Володимир Гевко.

Також, як стало відомо під час відкриття Регіонального центру підтримки підприємництва, концепція мережі передбачає відкриття найближчим часом відповідних центрів у Кременецькому, Бережанському та Чортківському районах, а також мережі консультаційних пунктів для бізнесу в об’єднаних територіальних громадах.

Функціонуватиме Регіональний центр підтримки підприємництва у Тернопільській обласній державній адміністрації за адресою вул. Грушевського, 8, каб. 837. Тел.: (0352) 52-33-83, 25-25-85. Тел. мобільний: (098) 648-60-86; e-mail: ternopil.vrp@gmail.com.

______________

Інформація Тернопільської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь