Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Інформація

Як ветерану з Тернопільщини отримати грант на власну справу?

З квітня минулого року діє програма «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей», яка реалізується службою зайнятості в рамках урядового проєкту «єРобота». Ця програма спрямована на розбудову ветеранського бізнесу в Україні та створення нових робочих місць. Отримати грант можуть громадяни України з числа учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та їх подружжя.

10:09:14 13.02.2024

Служба зайнятості Тернопільщини допомагає ветеранам

З початком вторгнення росії в Україну життя наших громадян розділилося на «до» та «після». Багато українців набули статусу учасників бойових дій. Служба зайнятості допомагає нашим захисникам адаптуватися до мирного життя, знайти своє місце на ринку праці. Гранти на розвиток власного бізнесу.

10:14:16 01.02.2024

Робота є! На Тернопільщині є більше сотні вакансій для водіїв різних категорій

Кожного року в останню неділю жовтня святкуємо День водія (День автомобіліста і дорожника). Можливість працевлаштування водієм різних автотранспортних засобів - цілком реальна, адже на ринку праці Тернопільської області попит на цих фахівців існує постійно.

09:04:32 02.11.2023

Яким чином заповнюють реквізит «Податковий період» в уточнюючій податковій декларації збору за місця для паркування транспортних засобів

Форма податкової декларації збору за місця для паркування транспортних засобів, затверджена наказом Міністерства фінансів України від 09.07.2015 № 636 «Про затвердження форм податкових декларацій збору за місця для паркування транспортних засобів та туристичного збору» (у редакції наказу Міністерства фінансів України від 30.11.2022 № 403) (далі – Декларація), передбачає заповнення реквізиту «Податковий період» у рядку 2 заголовної частини Декларації та рядку 1 заголовної частини додатка «Розрахунок № збору за місця для паркування транспортних засобів» (далі – додаток) до Декларації.

12:00:53 18.10.2023

Понад 184 млн грн акцизного податку надійшло до місцевого й державного бюджетів від платників Тернопільщини

Упродовж січня-вересня цього року до місцевих бюджетів області надійшло 69,9 млн грн акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів. Зокрема, 44,9 млн грн надійшло від продажу алкогольних напоїв, 23,3 млн грн – від продажу пива та 1,7 млн грн – від реалізації тютюнових виробів.

11:59:38 18.10.2023

Щодо отримання відомостей з ДРФО – платників податків про джерела/суми нарахованого доходу, нарахованого (перерахованого) податку та військового збору (в електронному вигляді)

Відповідно до п. 1 розд. X Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 29.09.2017 № 822 зі змінами та доповненнями, фізична особа, яка зареєстрована у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (далі – Державний реєстр) чи в окремому реєстрі Державного реєстру, може отримати відомості про себе, наявні у Державному реєстрі.

11:58:55 18.10.2023

На Чортківщині є більше 20 вакансій для освітян

1 вересня – День знань. В Україні працює майже 800 тисяч педагогів, вихователів, майстрів виробничого навчання, науково-педагогічних працівників і управлінців закладів освіти. Вони виховують мільйон дошкільнят, навчають п’ять мільйонів школярів, викладають майбутній фах трьом мільйонам студентів.

13:49:31 01.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь