A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Новини

Дата: від до Скинути

"Чисто не там де прибирають, а там, де не смітять".

"Чисто не там де прибирають, а там, де не смітять".

Шановні мешканці громади! Закликаємо вас бути сумлінними громадянами та з розумінням і повагою ставитися до роботи людей, які виконуючи свої обов'язки, дбають про чистоту довкілля нашої громади. Нагадуємо, що вивезення сміття в Заводській ОТГ проводиться кожного четверга. І пам'ятайте, що чистота громади - справа спільна для всіх і кожного.

15:14 27.03.2020

Дезінфекція на території закладів дошкільної та загальної середньої освіти Заводської ОТГ

Дезінфекція на території закладів дошкільної та загальної середньої освіти Заводської ОТГ

26 березня 2020 року працівники КП "Заводське-2010" продовжують проводити дезінфекцію в смт. Заводське та с. Угринь, зокрема роботи проводяться на території закладів дошкільної та загальної середньої освіти.

14:47 26.03.2020

УВАГА! ВАЖЛИВО!

УВАГА! ВАЖЛИВО!

21 березня 2020 року відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Чортківській районній державній адміністрації. На засіданні комісії вирішили: • встановити графік роботи всіх продуктових магазинів з 8:00 до 18:00; • дітям віком до 14 років заборонено перебувати на вулиці на час карантину; • надалі проводити дезінфекцію доріг, тротуарів, спортивних та дитячих майданчиків, лавок, зупинок громадського транспорту. Окрім дотримання усіх рекомендацій, перш за все варто не втрачати здорового глузду, не панікувати та не розпускати чуток. Мийте руки частіше, займайтесь саморозвитком та любіть ближніх.

21:56 21.03.2020

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Шановні жителі! Просимо звернути вашу увагу, що на період карантину варто утриматися від відвідування сімейного лікаря в амбулаторії (стосується планових оглядів немовлят та диспансерних оглядів). Приходити в амбулаторію лише при гострих потребах (гострі захворювання) і якщо вам призначив сімейний лікар. В інших випадках у вас є можливість проконсультуватися в телефонному режимі за номером: 0964910756 (сімейний лікар амбулаторії ЗПММСД смт.Заводське Білецький Ігор Петрович). Крім того, за посиланням https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=744093242788230&id=147239435806950 ви можете ознайомитися з контактними телефонами сімейних лікарів Чортківського ЦПММСД. Будьмо обачними! Давайте разом подбаємо про власне здоров'я та здоров'я оточуючих! Сподіваємося на взаємопорозуміння!

21:53 21.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь