A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заводська територіальна громада
Тернопільська область

Новини

Дата: від до Скинути

Новий тариф на послуги розподілу природного газу для споживачів ПрАТ "Тернопільгаз" на 2020 рік

Новий тариф на послуги розподілу природного газу для споживачів ПрАТ "Тернопільгаз" на 2020 рік

На виконання Закону України “Про ринок природного газу” Національною комісією регулювання електроенергетики України (далі НКРЕКП) постановою від 07.10.2019 №2080 було внесено зміни до деяких постанов НКРЕКП відповідно до яких оплату за природний газ було розділено на оплату за газ, як товар, та оплату за послугу із його розподілу.

13:50 03.01.2020

Оголошення

Оголошення

14 грудня о 13.00 в конференц залі будинку культури смт. Заводське відбудуться дебати молоді Заводської ОТГ щодо участі в розвитку громади.

14:36 13.12.2019

Шановні учасники АТО, учасники бойових дій, військовослужбовці, ветерани Збройних сил України!

Шановні учасники АТО, учасники бойових дій, військовослужбовці, ветерани Збройних сил України!

6 Грудня — це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Сьогодні ми вшановуємо усіх військових , які у лавах Збройних Сил України служать справі зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки нашої держави.

10:18 06.12.2019

Працівники Заводської селищної ради взяли участь в урочистостях з нагоди професійного свята - Дня місцевого самоврядування

Працівники Заводської селищної ради взяли участь в урочистостях з нагоди професійного свята - Дня місцевого самоврядування

5 грудня працівники Заводської селищної ради взяли участь в урочистостях з нагоди професійного свята - Дня місцевого самоврядування, яке щорічно відзначаємо 7 грудня. Голова обласної державної адміністрації Ігор Сопель привітав працівників місцевих рад Тернопільщини та вручив грамоти і подяки кращим працівникам органів місцевого самоврядування. За високий професіоналізм та сумлінну працю почесними грамотами та цінним подарунком обласної ради нагороджені: Яськова Тетяна Володимирівна - спеціаліст військово – облікового столу Заводської селищної ради , Сіра Ельвіра Анатоліївна - головний бухгалтер Заводської селищної ради, Сидоренко Петро Володимирович – начальник юридичного відділу Заводської селищної ради. Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот.

10:19 05.12.2019

2 грудня  липня  МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З РАБСТВОМ

2 грудня липня МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З РАБСТВОМ

Проблема торгівлі людьми не втрачає актуальності.  Від початку 2019 року фахівці Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні (IOM Ukraine) виявили та надали допомогу більше 700 постраждалим від торгівлі людьми. Майже 70% з них становлять чоловіки. За оцінкою ООН торгівля людьми приносить 600 мільйонів доларів прибутку щорічно у всьому світі.

12:00 02.12.2019

ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

   21 листопада ми разом з усією країною відзначаємо день Гідності та Свободи. В цей день ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави. Патріотизм нинішнього покоління, завзяття творців української державності довели, що наш народ є господарем на своїй землі.    Ми не маємо морального права забути подвиги учасників Революції Гідності, учасників АТО, які відстоюють інтереси народу України в нелегкі часи сьогодення. Низько вклоняємося героям Небесної сотні, всім, хто віддав своє життя за право жити у вільній і незалежній державі, адже їх подвиг є неоціненним для України.    Бажаємо мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні.    Нехай Господь береже нашу Батьківщину і кожного з нас!

09:13 21.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь